A Facebookon borult ki egy magyar férfi, miután az ausztriai nagybevásárlásból hazatérve azzal szembesült, hogy Magyarországon sokkal többe kerültek volna ugyanazok a termékek, mint a sokkal jobban kereső osztrákoknál.“Kedden Bécsben vásároltam be a Billában. 19 ezer forintot fizettem átszámolva, mikor hazajöttünk, megnéztük mennyit fizettünk volna itthon. Az eredmény 13 ezer forinttal lett több. Tehát Ausztriában, ahol a rokonunk átszámolva 1 millió 100 ezret keres, 19 ezerért veheti meg azt a terméket, amit mi itthon 32 ezerért, 300 ezres fizetés mellett ! Jaj ez a hanyatló nyugat”

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem látom itt a fidesz trollokat...nembaj...lényeg ,hogy a minimálnyugdíj 72 euró
amortizáltok
a macskádat kábithatod de a határ mentén élőknek ne hazudj max magadnak ,ÉS itt a melós bére ???+XXX? ott meg vigan él ha naponta étteremben eteti is a 5 tagu családját 406 FT / euró ha megnézed... kacsamadárnak nézzél fideszeseket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.