Az M0-s északi szektorában a Megyeri híd felé, keleti szektorában az M1-es autópálya felé sűrű a forgalom, de hasonló a helyzet az M3-as bevezető szakaszán, ahol már csak araszolnak a járművek.

Az Útinform szerda reggel 6:35-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az utakon az országban:

- Kecskemét határában a 44-es főúton a repülőtérnél, két személyautó ütközött össze. A 9-es km-nél félpályán halad a forgalom.

Útinform: erős a forgalom a Budapestre bevezető utakon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- A Nyugat-Dunántúlon, főképp a Kisalföldön sokfelé ködös, párás a levegő. A ködös tájakon néhol 100m alá csökken a látótávolság. Vezessenek fokozott figyelemmel!

- Erősödik a forgalom az M0-s autóút északi szektorán a Megyeri híd felé, a keleti szektorán az M1-es felé, az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól a főváros felé araszolnak a járművek. Sokan haladnak Budapest felé az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton a Mende és Maglód közötti szakaszon, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól és a 11-esen Szentendre átkelési szakaszán is.

Építkezések

- Az M3-as autópályán, az M35-ös autópálya csomópontjánál, 186-os és a 187-es km között útépítési munkák miatt a belső sávot mindkét irányban lezárták az MKIF Zrt. közlése szerint.

- A 23-as főúton, Bátonyterenyénél, közel 2 km-es szakaszon útépítési munkák kezdődtek, ezért a fél útpályát lezárják. A 3,5 tonnánál nehezebb tehergépjárműveket terelőútra irányítják.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.