A Győr felé vezető oldalon történt a baleset, az 51-es kilométernél egy sávon halad a forgalom.

Az Útinform hétfő reggel 7:19-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az utakon: 

- Két személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a Győr felé vezető oldalon Tatabánya téréségében. Az 51-es km-nél egy sávon halad a forgalom. A torlódás körülbelül 2 km-es.

Útinform: baleset történt az M1-es autópályán, két kilométeres a torlódás Tatabánya térségében

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Már erős a forgalom az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába telítettek a sávok. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Szentendrétől Budakalász irányába, a 31-es főúton Mende és Maglód között, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont felé.

- Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, a 24-es km-nél az M51-es autóúti csomópontban a felhajtó ágon aszfaltoznak, ezért lezárták. Kerülni az M0-s autóúton tovább haladva, az 5-ös főúti csomóponton keresztül lehet az M51-es autóút felé.

- Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon, az 57-es főúti (Mohács) csomópont és az M60-as autópálya csomópont Pécs felé vezető felhajtó ágát lezárták, építési munkák miatt. A terelés miatt a forgalmat az M6-os autópályán a 192-es km-nél az 57-es főútra terelik, majd az autósok a 196-os km-nél a Bóly-nyugat csomópontban tudnak vissza térni az M60-as autópályára. (Forrás: MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.)

Forrás: utinformhu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.