Hétfő reggel még erősödéssel kezdett a forint, de a kedvezőtlen nemzetközi hangulat és a dollár jelentős erősödése végül komoly forintgyengülést váltott ki. Pár perccel dél előtt újra történelmi mélypontra zuhant a forint. A délutáni órákban 425 környékén mozgott a jegyzés, majd a dollárerő csökkenése után a forintra nehezedő nyomás is mérséklődött, kora estére 420 alá kapaszkodott a magyar deviza.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Szárnyal ? Miért már 263 mint Gyúúúcsány alatt ? Neeem ? Akkor mi szárnyal ? Legfeljebb megint valami fityma duma ami szárnyal.
Néro2
Szárnyal ? Miért már 263 mint Gyúúúcsány alatt ? Neeem ? Akkor mi szárnyal ? Legfeljebb megint valami fityma duma ami szárnyal.
Macskaszem
@KisTehen: Felmutatom a kisujjam, te azon is röhögsz, buta vagy mint hat ökör.
Macskaszem
@KisTehen: Én senki seggét nem nyalom, te viszont nagyon szereted a hájas sz@rt.
Macskaszem
@KisTehen: Hahaha, te Geci által átbaszott marha.
drrotf
Hurrá!Ez olyan mintha hitelbe vennénk, kapnánk a gázt!Nem most és nem mi fizetünk, hanem később az utódaink.Ügyesek vagyunk, már nem csak magunknak okozunk pénzügyi problémát, hanem a gyerekeinknek is, az utódainknak, őket is eltudja ez a " mi kormányunk"adósítani , azokat is akik még meg sem születtek.Megkérdezte erről a magyar kormány az állampolgárokat, hogy eladósíthatjuk-e utódainkat?Erről nm olvastam és hallottam indokolást?Mi van nem működik "Rogány Tóni" hivatala?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.