A Plasma Expert Zrt. a tavalyi eredménye után 1,8 milliárd forintos osztalékot fizetett ki a tulajdonosának. Öt év alatt 3,6 milliárd forintot szedtek ki a cégből, aminek a nyereségére nagy hatással van, hogy a kisembereknek keveset kell fizetnie. Ráadásul most az is kiderült, hogy a Plasma Expert Zrt. nemcsak jól keres a magyarok vérplazmáján, hanem a profitot euróban ki is viszi az országból, és a pénz az Egyesült Arab Emírségek offshore számláin landol.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
" Az ország kifosztása ma már gyerekjáték Itt már nem holmi Gyurcsány-szállal érdemes viccelődni, hanem Mészárossal vagy Tibroczal, hiszen ha valami kétes ügyletről van szó, akkor szinte biztos, hogy a háttérben felfedezhetjük ezen két üzleti zseni valamelyikét. Elrejthetik persze neveiket 100 különböző, kisebb cégben, hogy az ember évek alatt se jöjjön rá arra, hogy ki is az, aki végső soron meggazdagszik a magyarok vérplazmáján, de úgy érzem, sejtései e nélkül is mindenkinek vannak. Persze ez csak feltételezés, hiszen az is előfordulhat, hogy Orbán egy újabb stróman létrehozásán dolgozik, ez soha sem kizárható, noha lényegében nem változtat a dolgon, hiszen mindannyian a vezérnek termelnek végső soron. Hogy az itt látható ügyben ki is volt az, aki az osztalékkal gazdagodott, azt megint csak találgatni lehet, mindenesetre elég nehéz elképzelni azt, hogy ahhoz ne legyen köze valamelyik NER lovagnak. Orbán Viktor engedélye nélkül ilyen üzletek nem hiszem, hogy létrejöhetnek, még ha nyilvánvalóan ezeket soha nem lehet visszavezetni a miniszterek elnökéig. De pont ez a „szépsége” a maffiakormányzásnak."
Eladott Ország
@Horizont: ma, 07:15 ♦ Bírósági papír van róla, hogy Bayer Zsolt felesége áron alul bizniszelt a vérplazmákkal
nepszava.hu/3156536_bayerne-vereplamza-birosagi-itelet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.