Gyurcsány Ferenc hosszú bejegyzéssel indította a szombat reggelét, amivel Orbán Viktornak és a választóknak üzent.

Gyurcsány személyes történettel üzent Orbánnak és a választóknak
Fotó: Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője (k) napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. május 16-án. MTI/Illyés Tibor

Talán ha tizenkét éves lehettem. Egyik unokatestvérem friss házasként fantasztikus férjével házépítésébe fogott. 1973 körül lehettünk, Kádár-kocka épült. Ott volt miden rokon. Több az elhatározás, az akarat, mint a pénz. De csináltuk. Én a tetőn, gerendák közt botladozva 

- írja a DK politikusa.

A történetet azzal folytatja, hogy az unokatestvérének fiai születtek.

Na meg bonyolult élet. A végén sok unoka, egy részük rájuk maradt. Csinálják. Minden, ami jön, túl a hetvenen, hogy legalább az unokáknak könnyebb legyen. És könnyebb lett. Csodaemberek.

Mint írja, ezek az emberek most nagy bajban lesznek.

Ez a kormány egy jó szót nem mond nekik, róluk. Nem segít. Bajban lesznek megint. Te jó Ég, mi lesz itt tavaszra?!

Bejegyzését azzal zárja,

amikor nagyon pocsék volt az élet, apám börtönben, én, hatodik osztályt végzett anyám, aki bár alig keresett valamit a pápai Textilgyárban, de bújt és simogatott, suttogta, hogy majd megoldjuk valahogy. És megoldotta.

Hozzátette, vigyázni kell az emberekre. "Ezek, a mai hatalmasok, (akkor is mondom újra: erkölcsi-politikai törpék) nem vigyáznak ránk. Lehetne másképp is. De ahhoz ezeknek menni kell."

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@justhpeter: És ez a ""szeretete"" roppant sikeres és hatásos!
Az elmúlt 60 év politikusai közötf egy se akad, amelyik az Orbánnál kártékonyabb, önzőbb és ""családbarátabb"" lett volna!
Igaz, nem fegyverrel öl, de a hatása felülmúlja azokét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Hülyegyerk! Annyit zagyvalszu össze, hogy eszre sem veszed, magad mondasz ellent, de hat mit lehet elvarni egy idiota analfabeta fitymaszbirkatol. Szoval akkor ki a "jo zsaru", a kommunista putyuli, aki a Szovjetuniot eleszti ujra? A "nyugat/EU/Brüsszel" pedig a "rossz zsaru", mert milliardokat önt MOra? Ha visszafele tekintgetsz, akkor tudhatnad (de analfabetakent nem tudhatod!), hogy a Kadar-rendszert a szocializmus legvidamabb barakkjanak hivtak. Azota az EU-milliardok ellenere a legszomorubb barakk lett! IMF-hiteleket pedig minden orszag vett fel, Görögorszag 100 milliard eurot, de nehany orszag csödöt is jelentett. Egyebkent pedig O1G cimboraja -akit most ledvezmenyes aru olajjal vasarotl meg a magyaro adofizetök penzeböl!- epp most kuncsorgott IMF hitelert... Pedig hol van mar 2008!!!
Az inflacio es allamadossag is ugye Gyurcsany miatt emelkedett az utobbi 1-2 evben az egekbe? Vagy esetleg Soros es a migrancsok miatt? Talalj mar ki erre is valami baromsagot!
ómió
@evacica: Szóval, ezzel a@teuton: efftárssal nem érdemes! Jól látod!
ómió
@teuton:Most, hogy megkaptad a választ, annak leírását, ami történt és kialakult, bolsiék idiótája, jössz az összevissza bolsi hablattyal? A jó zsaru-rossz zsaru meg a legvidámabb barakk révedezéseddel, ami nem válasz a megtörténtekre, de még a "legszomorúbb barakk" hazudozásod se! Csődbedöntöttétek az országot és erre nem felmentés, hogy mások is vettek fel IMF hitelt! A világinflációt meg hazudd a "Zorbánra", másra úgysem vagy képes! Aztán a 2010-es 22000 milliárdos államadósságunkhoz adogasd hozzá évente annak 1000-1500 milliárdos kamatos kamatait és majd valahol 40000 milliárd fölött megkapod azt a mai államadósságunkat, amit Gyurcsány efftársadnak "köszönhetsz"! De hazudd a "Zorbánra", mert számodra úgy "efftárskonform"!
evacica
@ómió: Azokról akik olyanok mint a Móricka, mindenről Gyurcsány Soros meg Brüsszel jut eszükbe, ahelyett hogy megpróbálnák az eszüket is használni, már mit ha van nekik!
teuton
@ómió: Hülyegyerek, te idiota fajkreten naci efftars! Nem csodalom, hogy a matekhoz nem ertesz, ha analfabeta vagy! Makogsz istt valami 22000 milliardos adossagrol, meg kamatokrol. Masoldd mar be rola a linmkekekt? Ja, nem tudod, mert ilyen nincs, meg amugyis analfabeta vagy, igy csak a gyurcsnyozasra futja. De azert felasok neked egy matekfeladatot, majd ugy 20 ev mulva talan meg tudod valaszolni...
Görögorszag kapott 100 milliard euro (41500 milliard ft) kölcsönt, ami a KETSZERESE az altalad hazudott allitolagos magyar kölcsönnek. (Erröl sem tudsz persze semmi bizonyitekot belinkelni.) Ök ezt kamatostol visszafizettek! A magyar adossagallomany meg a duplajara emelkett 2009 ota? Na ezt a matekfeladatot oldd meg!
ómió
@teuton: A náci efftársaidat, bolSSiék idiótája, a Jobbik nevű efftársi csapatodban találod! Tudod: akikkel a mocsokbolsi tetübandád a választásokra koalíciózott és negyedszerre is buktázott egy 2/3-ost! Vagy, ott az elmeosztályon fektedben már őket is képtelen vagy felismerni? Az más! A tetübolsi bandád "kormányzását" meg mi idehaza nem "linkeltük", hanem átéltük! Amikor Böszme efftárs gazdátok "elkúrta" - ő mondta így, faszfej, ezt is "linkelni" óhajtod(?) - és az államcsőd elől visítva rohant az IMF-hez gigakölcsönért! Meg is kapta, "csak" egy masszív népzsebelést kellett cserében megígérjen, amit aztán fixen be is tartott (egy havi - sokaktól 2 havi - nyugdíjlenyulás, az állami szférában egy havi fizulenyulás, egy tucat kórház bezárása, 9000 eü.-s kirúgása, iskolák százainak bezárása, 14000 tanár kirúgása, honvédség felszámolása, vasúti szárnyvonalak felszámolása, stb) - link nélkül csak nem lehazudnád mindezt, elmebeteg bolsi vezérköcsög létedre? Aztán, amikor ebbe a "dicsőségbe" 2010-ben belebukott a bolsi rablóbandátok, akkor, a magyar állam adóssága már 22000 milliárd Ft volt a 2002-es 8000 milliárd helyett - még, ha most bőszen lehazudnád is - anélkül, hogy a növekmény 14000 milliárdon a tetves efftársaid bármit is vettek/építettek volna, vagy bárki/bármit támogattak volna - inkább zsebelték a "népet" ezerrel! A görögjeiddel meg összeragadhatsz, akiknek az államadóssága máig is a GDP-jük 140%-a körül mozoghat, szemben a mi kb. 78%-unkkal - "matekfeladat" nélkül! Ennyire "visszafizették"! Ha már hazudozol, bolsiék fajkreténje, ügyelj rá, hogy legalább itt-ott legyen benne valóság is! A bolsi tetübandátok adóssághegyeinek kamatos kamatai pedig - bárhogy hazudnád is - évi, immár 1500 milliárdot tesznek ki, amihez még "link" se kell! Elég hozzá ezt kétségbe vonni egy olyan link bolsi hazudozó, mint te vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.