A kormányközeli propagandista sikertelennek nevezte azt a tüntetést, amin az osztályfőnöke is kint volt. Farkas Zoltán nyílt levelét változtatás nélkül közöljük: Kedves Dani! 2004 szeptemberében kezdte tanulmányait a harmadik osztályom, melynek egyik tagja te voltál. Lehet már elfelejtetted, de az első történelem órákon arról beszélgettünk, hogy mi is a történettudomány feladata. Ha egy mondatban kellene erre válaszolni (és mindig így tanítom azóta is), akkor az így hangzik: a történettudomány feladata a múlt hiteles bemutatása. Hogyan lehet ezt megtenni? Úgy, hogy igyekezni kell mindent körüljárni, tájékozódni, több forrásból keresni az igazság magvait. És önmagamnak is hitelesnek kell maradnom.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem a tanár úr hibája, hanem a jelen hatalom bűne a diákja szereplése! A fidesz berkeiben ma a szervilis, bigott,jellem hibás egyedek a nyerők! Ők kerülnek vezető, jól fizető státuszokba!
drrotf
Ennek a példának, hogy egy volt tanár a volt diákjának magatartását minősíti, a többi országos vezetőnél is ismétlődni kellen!Meg kellene személyesen szégyeníteni a pedagógusoknak azokat aki csak segítették volt diákjaikat ,hogy a nagy betűs életben sikereket érjenek el.Fel kellene hívni a figyelmüket arra, hogy nélkülük büdös bunkók maradtak volt és csak azt sajnálják, hogy nem tanították meg nekik azt, hogy a pedagógus nélkül a gyermek nem tanulja meg azokat az ismereteket amellyel az életben érvényesülhet.Elnézést is kellene kérniük a pedagógusoknak, hogy nem tanították meg őket az igazmondás fontosságára, a másik ember tiszteletére még akkor is ha ők más elveket vallanak, és arra hogy az a legjobb ha az országban nem az egymás elleni erőszakot szítják, hanem békés megoldásokat kell a problémák megoldására keresni.Lehet hogy Deák D.-nek vastag a bőr a képén, de a nyilvánosság előtt ezentúl csak úgy tud megjelenni mint egy kis hazudozó, aki nem mond soha igazat!
Nessy
Nem a tanár úr hibája, hanem a jelen hatalom bűne a diákja szereplése! A fidesz berkeiben ma a szervilis, bigott,jellem hibás egyedek a nyerők! Ők kerülnek vezető, jól fizető státuszokba!
Emmersson71
@sgl: Ez nem válasz, csak ismét felmondja a ner propaganda leckét.
Csizmás Kond
...hass, alkoss, gyarapíts...ezt ma miért nem tanítják ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.