Az újpesti polgármester 2022. szeptember 28-án megszavazta azt a fővárosi közgyűlési határozatot, amely az önkormányzati bérlakásokból történő kilakoltatások azonnali leállítását kezdeményezte. Most szerdán azonban mégis kilakoltatna egy rászoruló újpesti polgárt. Az AVM a kilakoltatás leállítására szólítja fel az önkormányzat vezetőit, és élőláncot szervez a kilakoltatás ellen. Már korábban felhívtuk a figyelmet az újpesti önkormányzati lakásgazdálkodás rendszerszerű hibáira: arra, hogy az nem a hajléktalanná válás megelőzését, hanem a rászoruló újpesti lakosok hajléktalanná tételét szolgálja. Az újpesti lakásgazdálkodás gyakorlata alapján azt kellene gondolnunk, hogy az önkormányzat népjóléti politikáját az elmúlt években Kocsis Máté alakította...

Forrás: avm.merce.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Sikerül újra meg újra megszegnie valamelyik önkormányzatnak a törvényeket, még a saját maguk által hozottakat is.

Az az önkormányzati vezetés, amelyik a cikkben szereplő határozathoz hasonlót hoz, nem a gondoskodására bízott emberek érdekeit képviseli (de akkor vajon mit?), hanem láthatóan emberellenes, és embertelen. Mindenki csak abba gondoljon bele, hogy milyen lenne az, ha ő kerülne ilyen helyzetbe. Bármikor megtörténhet bárkivel, bármiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.