Miközben a napelemes rendszerre pályázók csalódottak és sorra mondják vissza pályázataikat a kormány múlt heti döntése nyomán, mások az utolsó pillanatokat is kihasználják, hogy még be tudják adni csatlakozási igényeiket, mielőtt ellehetetlenítik a hálózathoz való csatlakozásukat. Úgy néz ki, több szempontból is az járt jól, aki nem várt az állami pénzre, és saját zsebből ugrott a fejlesztésnek, annál is inkább, mert úgy tűnik, az állam nem csak lefújta a következő pályázati kört, de a korábban jóváhagyott támogatásokat sem akarja egyelőre kifizetni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mikor a legnagyobb szükség lenne rá.
Sámannus
Az uniós fejlesztést is mészarosnak lesz kifizetve, pedig most a hálózat fejlesztésre lesz kiszórva a lóvácska, pedig az átvitelei díjjak már háromszorosára lettek emelve. A magyar naperőműveket ellehetetlenítik, hogy a paksi erőművek ki legyenek használva. Az oroszok mindenhol a saját érdekeiket képviselik a magyar kormányon keresztül
A magyar gazdaságpolitika a keményvaluta rangjára emelkedő seggnyalásra építi stratégiáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.