A kormány bejelentése nem utal éppen ökotudatos kormányzati politikára. 

Újabb pofont kaptak azok, akik napelemekkel vészelnék át az energiaválságotMTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Lefújták a pályázat második körét, amiben ingyen milliókkal kecsegtetik a napelemre vágyókat – írja a naphire.hu. A támogatási lehetőséget abban az esetben nyitják meg újra, ha hozzáférünk az uniós helyreállítási alap pénzeihez.

Az energiaügyi államtitkár bejelentette, hogy a korábbi közléssel és kiírással szemben mégsem lehet novemberben jelentkezni a napelempályázat újabb körére.

Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium energetikáért felelős államtitkára úgy fogalmazott, hogy a kormány a hazai költségvetés terhére teljes mértékben előfinanszírozza és a Helyreállítási és Ellenállóképességi Tervről szóló bizottsági megállapodásig biztosítja a szükséges forrásokat. A pályázat második szakaszáról az uniós támogatások felhasználásáról szóló hivatalos megállapodást követően születik döntés.

Forrás: naphire.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az egész napelem-hiszti a csaló kormány biznisze.
jesz
ebben a napelem-visszatápláló buli leállításának magyarázatában az a legjobb, hogy a hálózat nem bírja a visszatáplált, félelmetes mennyiségű elektronok áramlását(a culombokról nem is beszélve) ezzel együtt aki még visszatáplálhat, az hálózathasználati díjat is fizethet..mertugye rongálja az a sok, tőle jövő-menő elektron...pláne ha vegyes, pozitív-negatív...ajaj..és váltóáram a neve...szinte érezni a hálózat rongálását.

Szarni rá emberek. Vissza a sziget üzemmódba, aztán lesz, ami lesz. Ettől jobban úgysem lehet megszopatni a jóra törekvő, élhető(bb) jövőt építő embereket.
Aki Én
Magyarul: Amíg tolvaj üzemmódban van a ge-ci, nincs támogatás.
human
Azért ez hihetetlen. Pont akkor mikor kitör egy energiaválság nem teszik lehetővé az emberek számára, hogy energiatakarékossá tegyék az otthonaikat. Örkény mind a 10 ujját megnyalná olyan abszurd fordulatokért amit Orbán csinált 12 év alatt.
Yoda69
@human: Az energiavalsag orban es a NER slepp luxuseletet nem erinti.
ómió
Szóval, továbbra is "sikeres" lesz az uniiós pénz efftársii gáncsolása! Már megint nem tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.