Egy képet kapott a Zsaruellátó közösségi oldal, melyen egy lezárt gázcsap látható. Az üzenet szerint: "Tisztelt Zsaruellátó! A mai nappal az egyik Hajdú-Bihar megyei tűzoltó laktanyában leplombázták a főzőhelyiségünkben a gázcsapot, hogy egy reggeli rántottát se tudjunk megsütni. Kérdezem én: van ettől lejjebb?" (kép a cikkben) A kommentelők kiakadtak, több tippet is írtak nekik. Az egyik kommentelő megjegyzi: "Igazi agyatlanság! Egy évben ez mennyi megtakarítás? Legyen mondjuk 10m3, piacinak hazudott áron ez kb. 7. 000 Ft. Jó nagy spórolás. Ezzel szemben amíg lemegy egy ellenőrzés Bp-ről az meg kb. 25. 000 Ft üzemanyagár, ami meg pénzkidobás. " Más vélemények szerint: "Nem lakodalmat főznek olyan helyen, hanem a 24 órás kemény szolgálatban nem lehet szendvicsekkel helyt állni. Esetleg PS úr rendelhetne nekik meleg ételt. Mármint a hozzá tartozó egyenruhásoknak. " "Ez most komoly? Nem csak, aki kitalálta, de aki véghez vitte, annak is száradjon le a keze! "

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
És és ? Nem tetszik hogy épül az ország meg ugye jó van ez így.
Jól hát. Most már látszik a 12 év Siker Siker és Siker meg az európa motorja csodagazdaság amit fitymák teremtettek.
Vagy lehet , hogy csak a mérhetetlen lopás és a semmihez se értés . A kettő együtt meg plomba.
De tudjátok mit szerintem is jó van ez így ezt kérték a tűzoltók is. Áprilisban.
Sámannus
Én Hatvanpusztát plombálnám csak le.
namihami
És a tűzcsapokat is le kellene plombálni. Az lesz a vége, hogy ezek a mindenre elszánt tűzoltók elkezdik a drága pénzen tisztított vizet is pocsékolni! A végén még elkezdenek ""húsvétot"" játszani és a spricnivel pancsikolnak össze-vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.