Orbán Viktor miniszterelnök idén rendhagyó módon Zalaegerszegen, a Mindszenty József életét bemutató Mindszentyneum – Mindszenty József látogatóközpont új épületének átadó ünnepségén szólalt fel október 23-án. Az intézmény környékét már szombat reggel lezárták, a lakóktól lakcímkártyát és személyi igazolványt kérnek. Kordonnal zárták el a helyszínt. Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta, megvan a nemzeti kormány ereje, és megvédik az országot.

Orbán kemény szavakkal üzent a baloldalnak: "Ne törődjünk azokkal, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek ránk, ott fogják végezni, ahol az elődeik"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A győzelemhez egyszerre van szükség az oroszlán bátorságára, kígyó ravaszságára és a galamb szelídségére, mondta Orbán ünnepi beszédében Zalaegerszegen, hozzátéve: különösen így lesz ez jövőre a háború, az energiaválság és a migráció nyomásában.

Orbán üzent a baloldalnak

Szerencse, hogy nem a baloldal van a hatalmon. A nemzeti kormány viszont képes megvédeni az ország érdekeit 

- közölte Orbán.

Hozzátette:

Ne törődjünk azokkal, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek ránk, ott fogják végezni, ahol az elődeik

– mondta a kormányfő, hozzátéve, hogy 2010 óta minden válságból erősebben jöttünk ki, és így lesz ez most is, megvédik az ország érdekeit.

Orbán szerint megvan a nemzeti kormány ereje, és megvédik az országot. 

Forrás: Index, Telex, 24.hu

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A kordon bontó,most a kordon mögül mer csak pofázni!Kiöntőtték már a golyót a tömeggyilkos gecinek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Te a bitofán végzed mocskos hazug cigus,,, ha nem lenne TEK aki véd már régóta alulról szagolnád az ibolyát, úgy gyülöl a néped te fattyú,, vedd már észre magad zsiros szemét
sunoge
Zavart elme zavart hányadéka. Kígyó ravaszsága...az a róka, te hülye. A kígyó álnok. Persze a népi bölcsesség szerint. Amúgy minden állatnak tisztelet, ennek a humanoidnak zero.
sunoge
@kereső: Kádárnak az élete végén látható volt, hogy van némi lelkiismerete, ennek a puhosnak csak ismerete: Hogyan lopj és hazudj.
back in black
Ha Isten nem kezdi el a kiiktatást, akkor nekem kell...

Meg van a haláli lista.

A kénszeléti rendőrség sem tuja mit gondoljon rólam.
A mentségükre legyen mondva hogy Isten sem tudja!

válhatok akárkivé - na ez az igazi dráma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.