Orbán Viktor miniszterelnök idén rendhagyó módon Zalaegerszegen, a Mindszenty József életét bemutató Mindszentyneum – Mindszenty József látogatóközpont új épületének átadó ünnepségén szólalt fel október 23-án. Az intézmény környékét már szombat reggel lezárták, a lakóktól lakcímkártyát és személyi igazolványt kérnek. Kordonnal zárták el a helyszínt. Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta, megvan a nemzeti kormány ereje, és megvédik az országot.

Orbán kemény szavakkal üzent a baloldalnak: "Ne törődjünk azokkal, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek ránk, ott fogják végezni, ahol az elődeik"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A győzelemhez egyszerre van szükség az oroszlán bátorságára, kígyó ravaszságára és a galamb szelídségére, mondta Orbán ünnepi beszédében Zalaegerszegen, hozzátéve: különösen így lesz ez jövőre a háború, az energiaválság és a migráció nyomásában.

Orbán üzent a baloldalnak

Szerencse, hogy nem a baloldal van a hatalmon. A nemzeti kormány viszont képes megvédeni az ország érdekeit 

- közölte Orbán.

Hozzátette:

Ne törődjünk azokkal, akik hol az árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek ránk, ott fogják végezni, ahol az elődeik

– mondta a kormányfő, hozzátéve, hogy 2010 óta minden válságból erősebben jöttünk ki, és így lesz ez most is, megvédik az ország érdekeit.

Orbán szerint megvan a nemzeti kormány ereje, és megvédik az országot. 

Forrás: Index, Telex, 24.hu

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A kordon bontó,most a kordon mögül mer csak pofázni!Kiöntőtték már a golyót a tömeggyilkos gecinek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A kordon bontó,most a kordon mögül mer csak pofázni!Kiöntőtték már a golyót a tömeggyilkos gecinek!
Sámannus
Lölö egész biztos hogy erősödik, de mi a híg fosch forintocskától az apró foschás legyengító stádiumában vagyunk.
verőce21
"Mi csak annyit mondunk, hogy adjunk esélyt a békének".
Az Európai Unió + az európai parlamenti képviselők többsége hátat fordított a Békének - De kinek az érdekeit szolgálják ezek a háborús uszítók...? Ez a háború jó lehet az amerikai imperializmusnak + a NATO-nak, de katasztrófa az európai embereknek - Meg kell állítanunk ezt az őrültséget...
laja70
A nemzeti önrendelkezés vágya ma nem tankokkal találja magát szembe, hanem a kordonokkal...Zalaegerszeg.
baxi
Tolvaj tömeggyilkos. Kétlem,hogy letudná írni úgy a nevét, hogy ne hazudna.
csak úgy....
"Brüsszeli magaslesről lövik az országot.. Mekkora egy elmeroggyant hazaáruló ez a felcsúti parasztgyerek.. Azt a szót, hogy orosz meg ki sem meri mondani. Gyáva, szar alak.

Az a sok sötét barom meg, aki a Fidesz maffiára szavaz, október 23. alkalmából köpjön most fel és álljon alá.."
(Skopek /444)

"ok, ez már nem vicces. Van olyan, hogy valaki elborul, megtörik, elmebeteg lesz, stb..
Valaki segítsen rajta, komolyan gyanús nekem, hogy megőrült a faszi."
( clvz /444)
gina
Te és a mocskos bandád egy bitófán végzi, hazaáruló szemét nyomorék putris
Gazella
Eldugulnál örökre, ha kapnál ajándékba egy golyót a fejedbe O1G!
bence
Ez a cezaromániás megrögzött hazudozó , aki minden saját akaratát a népre hivatkozva tesz , olyan jóslatokba bocsátkozik ami rá és kormányára vár ! ő az aki alulról felfelé lövöldöz vaktöltényekkel , aztán csodálkozik , hogy a golyó gellert kap ! Ha ezt az ámokfutását tovább folytatja , még magaslesre sem lesz szüksége , hogy valaki telibe találja !
kereső
Ötvenhat egyvalamiben ugyanaz Orbán Viktornak és Kádár Jánosnak: mindketten elárulták és szembe köpték.
A különbség mindössze annyi, hogy Kádár egy ereje teljében lévő, Orbán pedig egy épp kifingani készülő orosz birodalom csicskájaként lett áruló. Kádár az árulással kezdte, Orbán pedig az árulással fejezi be az uralmát. Kádár beleőrült az árulásba, Orbán őrülten lett áruló. A magyarok egy áruló iránti nosztalgiából egy őrült karmai közé estek, aki azért, hogy a kivénhedt moszkovita kleptokrácia kifoszthassa az országot, hosszú évtizedekre, talán évszázadokra eljátszotta a világ előtt Magyarország becsületét. Éljen Október 23!!!

Péterfy Gergely
Néro2
Te rohadt tetű tolvaj alja féreg még apádba is több tisztesség szorúlt 3/3-ként mint beléd !
Egy aljadék moslék vagy egy hitvány semmirekellő hazug disznó.
Még egy trágyadomba se lehetne eltemetni mert az is kiöklendezne.
balos
@Maccska: Megizélheted a tek-intetes úr seggét védőkkel együtt az összes muszka kotonát!A szájer már aggodott,hol a picsában nyomód a klérust?
szegfue
Hiába gondolja O.V., hogy örökéletü...Ő is -- mint mindenki más a földön -- "...ott fogja végezni, ahol az elődeik..." .
kereső
@kereső: A történelmi hűség kedvéért hozzátenném, az akkori világpolitikai helyzetet, és azt hogy kádárnak kalasnyikovok ezrei "segitetettek" a döntésben. És orbánnak? Kii szoritott kalasnyikovot a halántékához, hogy igy döntött, egy abszolút más világpolitikai helyzetben- eu, és nato tag ország miniszterelnökeként?
kormanyos63
Viktor!!
Te meg tudod hol fogod végezni??
A történelem szemétdombján, és annak is a legalján, ahol már vár téged sztálin, rákosi, és pol-pot, akik ugyanolyan aljas, ótvar, hitvány diktátorok voltak mint te!
Te minden idők legrosszab, és legkorruptabb magyar politikusa vagy, és a rendszerváltás legnagyobb szégyene kövérrel, deutsch-al, szájerel, és áderrel együtt!
Az 56-os forradalom és szabaddságharc hősei(akik az életüket áldozták fel a szabad, független Magyarországért) szembeköpnének, és megvetnének benneteket!, ez nem is kérdéses!
,
Pálinkás Pál
vazze, bár látnám már hogy.." magaslesről lövöldöznek ránk..."
verőce21
Ide is jut a söpredékből, most őrjöngenek és rohamuk van.
Életük múlik rajta, jó sok éven át csak ennyi jut nekik. Azt hiszik ettől változik valami.
csak úgy....
@verőce21: te szarból lettél s szarrá leszel!
verőce21
13:43) Mást nem tudnak tenni, nekik ez jutott. Szerencsére semmit sem számít. Pufogjanak, az élet megy tovább. Nélkülük is...! :)
verőce21
@csak úgy...: te szarból lettél s szarrá leszel!
csak úgy....
@verőce21: a buksidban cigánykereket vet a proli öntudatod,te állítólagos fölkapaszkodott hazudós paraszt! :)
orsos vendel
Ilyen szajhös harcost meg nem lattam !!! Bator "hazafi" 5000 Tekkes vedi +helikopterek cirkalnak Gyöngyös felett !!! Menjen mar ki Ukrajnaba harcolni, ott is kaphat pelenkat !!!
Alfa
orbán,majd akkor is ezt mond,ha a lábad alatt fütyül a szél
verőce21
@csak úgy...: Te erre születtél...! De a féreg az féreg marad mindig...
kereső
Hvg. hu:A 68. kárpátaljai zászlóalj katonái szabadítottak fel az orosz megszállás alól több települést – írta a Facebookon a zászlóalj egyik tagja, Fedir Sándor, aki amúgy a háború előtt az Ungvári Nemzeti Egyetem oktatójaként vált ismertté.

A harkivi hadműveletben „három luxemburgnyi terüet” szabadult fel a megszállás alól. „Az ukrán-orosz határ közelében fekvő Ambarne faluba elsőként behatoló magyar nemzetiségűek voltak Laci, Áron, Bars hívójelekkel. A magyarok voltak az ukrán fegyveres erők első katonái, akik felszabadították és megtisztították ezt a települést az ellenségtől” – írta.

Ukrán és magyar zászlóval "pózolnak". (hvg)Tisztelet a hősöknek!!! Ők 1956 méltó örökösei- nem te orbán és állampártod!
csak úgy....
@verőce21: ez egy rövid idézet az önéletrajzodból? :) teccik az önkritikád..
Jozefina
Ez nem nemzeti Ünnep, ez orbán és a fidesz-kdnp szégyene, és mindenkié, aki ezt támogatja!!!??
Sámannus
Hályas köcsöüg csak azért nem lövi tökön magát, mert lassan tíz éve nem látta a csüngő hasától.
Ki akar terád lőni te barom? Egyedül az vadbarom az asztal másikvégéről.
justhpeter
@Jozefina: 13:39: Ez is az ország szégyene..
human
A kígyó szimbólumról nekem az árulás ugrik be inkább. Illik is rád Orbán
fergeteg
Kihúzzák gyufát a bolsevista férgek. Gyurcsány és neje is lógott volna 56-ban.
justhpeter
"Orbán kemény szavakkal üzent" Egy fenét.
Orbán elmondta az ünnepre szánt primitív lózunggyűjteményét, ami arra az ordas hazugságra épült, hogy ő és a kormánya majd megvéd mindenkit mindntől.

OK, Viktor Lássuk a medvét !
Meg tudtad-e védeni a migránsoktól az országot 2015.ben ? Ugyan dehogy ! Ha annak idején Merkel Mutti nem vállalja át az idegeneket még ma este is azt néznénk a hiradóban, hogy a migránsok falatoznak a Keleti pályaudvaron. Mondjuk ez az első hazugság.
Meg tudtad-e védeni a magyarokat a covid idején. ? Ugyan dehogy ! A vakcinaüzleti sikereid ára volt negyvenezer honfitársunk elvesztésa. Mondjuk ez a második hazugság.
Meg tudod-e védeni az esetleges háborútól az országoz ? Ugyan dehogy ! Az első példában láttuk, hogy a fegyvertelen tömeggel szemben is kapitulált a kormány, a fegyveresekről nem is beszélve. Nagy durrogtatással folyik a magyar haderő fejlesztése, ami érthető okokból sem létszámát tekintve, sem technikájában nem lenne képes hosszabb ellenállásra. Mondjuk ez a harmadik hazugság.
Meg tudod-e védeni az országot a gazdasági ellehetetlenüléstől ? Á dehogy ! Addíg harcoltál az Unió megállítása érdekében, hogy az Unió megadta magát és megállt. Igenám, de megállt a pénz is. Felvehetsz hitelt ugyan milliárdszámra, de a visszafizetés az egész országot hagyja nyomorban.. Legyen ez a ráadás hazugság.
Kínálhatsz nekünk a "kormány étterméből" finomságokat, am tudjuk, hogy az ajánlat romlott, mert azt a Rogán Tonyó receptje alapján Kósa Lal szellemi kapacitásával Németh Sziszi készítette, amit Gulyással hoztasz ki nekünk. Egyétek meg amit főztetek !
csak úgy....
orbán agonizál és a hívek hörögnek! :)
Clavigo
@Shikari: @KisTehen: Ez qrva szánalmas volt,,nyaloncok.. Ez Pöcs lassan már bemutatkozni sem tud,,papír nélkül...:):).. Apropo,,az negyedosztályú fasz szopókat is beengedték a kordon mögé...? biiiiiirkák...:):)
Karvaly
2015-ben beindította a finkelstein uszító gyűlölet cunamit ami a mai napig tart
remélem ő is ott végzi mint elődje a sokat hangoztatott kisz titkár
drrotf
Úgy tudom , mert így hirdették, hogy Orbán Viktor , Magyarország miniszterelnöke mond beszédet Zalaegerszegen és nem Orbán Viktor , a FIDESZ elnöke.Az Alaptörvény szerint, s ezt Orbánnak kívülről kell fújnia, az ország miniszterelnöke az egész országot kormányozza, és minden magyarért felel, azokért is akik nem rá szavaztak a választáson, és állandóan kritizálják amit tesz.Ezért a kijelentéséből arra lehet következtetni, hogy a doktorminiszterelnökúr nem látja el a feladatát ha a baloldali emberekkel nem akar törődni, velük nem akar foglalkozni!Jój gondolja meg hogy most akkor akar-e Magyarország miniszterelnöke lenni, vagy csak az ország 2,5-3 millió tagjáé, mert ha ez utóbbit választja, akkor csak FIDESZ -országot képviselje ahol ezt megengedik, Magyarország miniszterelnöki tisztségéről meg mondjon le, és a következő választáson majd akkor induljon, ha FIDESZ- ország ír ki választást!
nejlontacskó
De kemény vagy te szarházi, csak azt nem tudom, hogy, ha ilyen faszagyerek vagy, mi a kurva anyádért kell még, a klotyóra is, golyóállómellény???
No meg ezer testőr...
simmering73
"...miután a KDNP ünnepileg ledobta az erkölcsi pusztulás atomját az 56-os forradalom és szabadságharc 66. évfordulójára azt állítva, hogy 56-ban a szovjet tankok ellen kellett összefognunk, ma a brüsszeli szankciókkal fenyegetik a magyar családokat, a magyarság jövőjét -, hogy ezt a mocskot sikerül-e alulmúlni a főnöknek. Szerintem kivételesen nem sikerült, tökéletesen egálban vannak a versenyzők: a magyar szabadságot vérbe fojtó szovjet tankokról a főnöknek is pont Brüsszel jutott eszébe. Pontosabban a brüsszeli magaslesről lövöldözők, akik szerinte ugyanott fogják végezni, mint az elődeik. Ízléstelennek ízléstelen Putyin tankjainak, bombáinak, rakétáinak árnyékában brüsszeli lövöldözőkről beszélni, de nincs más választása, hát ízléstelenkedik Putyin pórázának végén."
kolozsvaros.com/rovidek/orban-unnepelt-szerencse-a-szerencsetlensegben-hogy-nem-a-baloldal-van-kormanyon-kepzelhetik-mi-lenne-itt/
lampa laz
Kuss dagi, mert ha ma írnánk 56-ot, te már lógnál egy villanyoszlopon.
Eladott Ország
Te még kommunistának is hülye voltál, retek cigány! Orbánhoz illő zászló...
uploads.disquscdn.com/images/bb117402edcc98de108c253f9ec05edeac8a92e32ede76024c43c1b11304e005.png?w=800&h=609
Az összes diktátor ilyen. Demokraták kiállnak az emberek közé, ki mernek menni testőrök nélkül is az emberek közé. A diktátorok meg kordonozgatnak és terrorista elhárítókkal védetik a seggüket tökig kevlárban. A Kárpátok Géniusza Ceausescu is ilyen volt. Az agyréme addig ment, hogy még enni se mert. Sőt, kezeletlen cukor- és ebből adódóan vesebetegsége is volt, azokra sem mert semmit szedni, saját orvosaiban sem bízott, állítólag be is hugyozott néha. Elő adta, hogy cserbenhagytak minket a nyugati hatalmak, és feláldozták az országot az olcsó politikai játszmák oltárán. Ezek ilyenek, nem számítanak nekik a szabadság értékei. Abból is látszik hogy a Mindszenty bíborost az amerikai nagykövetségen bujtatták. Az mellékes, haladjunk...
uploads.disquscdn.com/images/873f9bb1a75a45c50338d7290beb0f03beeeafbdd6b006141763a8986e84090b.jpg?w=800&h=520
balos
Valaki azt írta,hogy most azt ünnepli,hogy drágábban sikerült vennie a muszka gázt,amiből megint részesedést kapott,mint a horkolásgátló és a kinai "veszettség" elleni oltóagyagból!
Eladott Ország
@csak úgy...: A régi vicc ismerősként köszön vissza - Na gyerekek, miért szeretjük a Szovjetuniót?
- Mert felszabadított minket!
- És miért nem szeretjük az USA-t?
- Mert nem szabadított fel minket!
Úgy éljek , hogy ennek sem csípi vörösre az ész a szemét!
uploads.disquscdn.com/images/09bb6b0db5939be650e750048171b1073e72ffd6c43b4a82bc91674638db48dd.jpg?w=800&h=449
A beteg , kleptokrata és idióta vezetőnk szerint 56-ban elárult minket a nyugat. A nyugat 56-ban nem volt a szövetsegesünk, most viszont az, és éppen az ő tolvaj bandája árulja el a szövetségeseinket, ráadasul a szabadságharcainkat leverő ruszkik éerdekében. A vezetőinknek gondjai lehetnek a hazaárulás fogalmának az értelmezésével is. "1990-ben győztünk, visszaszereztük a szabad és független Magyarországot”, mondja a dagi cigány. Azért ez nem igazán rajtunk múlt, egyszerűen szétesett a Szovjetunió.
amortizáltok
tán csak nem kisértek minket a DUNA partra ? lehet hogy nem lesz rá időd vagdalozzó gazember szarházi van még bőr a pofádon ki vé lettél mert ember sosem voltál csak aljas de az nagyon.tán épited már a gázkamrát is selejt
Clavigo
@Shikari: Ezekszerint nem voltál beengedve ..:):):)... Nem baj,,elkukázgattál a környéken,,kicsit kirándultál legalább..:):) ( nem mindig csak Kőbánya :):) )...
Toller Béla
Jellemző ez erre a gazemberre ! Ő már lövöldözne ! Ennyit értett meg 56-ból, hogy most már lövöldözne mindenkire, aki tőle balra áll, mindenkire ! Ez egy közveszélyes őrült, agyament, gyáva politikus, aki retteg a számonkéréstől, amit - persze - csak a maga módján bír elképzelni. Itt a vége ennek a kurzusnak, a mihaszna kormányka és bandának ! Csak le kell bonyolítani ezt a váltást ! Sikerülnie kell !
Néro2
Kemény szavak. Nem is tudtam , hogy kemény szavak az a híg fos ami folyik a szájából. De hát lehet fityma féle gránitszilárd. Mint a buzijuk tákolmánya az a-Laposuk.Az is kemény, gránitkemény.
kereső
Ez a mondat fel sem tűnt senkinek???:
"A Nyugat nem segített 56-ban, sőt, most már a fenyegetés is onnan érkezik, nem keletről"
Huxit...vissza az orosz érdekszférába.
Qqberci
Csútkány, tanulmányozd Ceausescu életpályáját!...
nejlontacskó
@kereső: kormányra kerülése óta ezen munkálkodik a nyomorult.
A háború, csak segíti ezt a törekvését.
Ki sem kell lépnünk, kibasznak minket mint, a szart...
Itt leszünk Európa közepén, és minden irányból, minket utál a fél világ...
Clavigo
@Shikari: Pihengessél bozgor...vagy költözzél haza,,még a kitoloncolás előtt...
nejlontacskó
@Shikari: először is, azt a nőstény dögleni való állatot kell kiirtani, aki téged megellett, aztán a családod összes rühes fidesznáci tagját, legvégül téged, hogy mindezt végig tudjad nézni, hogy érezd a törődést!
Aki Én
@verőce21: @Shikari: @Pegero: @fergeteg: @verőce21: titeket sem nagyon zavar, hogy az
,,ifjú"kommunista román-cigány gazdátok, néhai ,,Győri Gábor" besúgó
hülyit ezzel titeket, mi?
Na, de:
telex.hu/belfold/2022/10/21/policy-solutions-magyarorszag-ertekterkepe-politika-gazdasag-vilagnezet
csak úgy....
@Shikari: putyin elvtárs a kremlbe, orbán elvtárs a magyar miniszterelnöki székben, kövér elvtárs a parlamentben... :)
fergeteg
Most csapnak oda Orbánék.
Pintér is bekeményít a fiatalkorú diákok miatt. Büntetendő dolgok vannak itt.
nejlontacskó
@szegfue: " Hiába gondolja O.V., hogy örökéletü...Ő is -- mint mindenki más a földön -- "...ott fogja végezni, ahol az elődeik..."
Nicolae Ceaușescu sorsa az övé, ő választotta be is kell végeznie!
nejlontacskó
@fergeteg: De még milyen büntetendő dolgok vannak itt, a Fidesz 99 százalékának lámpavason a helye!!!
mekkelek
@verőce21: Nem Putyin atyát fordított hátat a békének? Az én emlékeimben úgy él hogy a ruszkik támadták meg Ukrajnát nem az EU… vagy hanyatt kellett volna feküdniük Putyinnak? És akkor ki a következő? Moldávok? Lengyelek? Tudom ti már alig várjátok hogy visszatérjenek ide is az oroszok, tárt karokkal várnátok őket nem úgy mint az ukránok…
verőce21
@mekkelek: Az ukránok már 2014 óta irtják az orosz kisebbséget... tömegsírokat tártak fel belőlük...!
mekkelek
@verőce21: Ismerem az orosz narratívát nem kell felmondanod.
verőce21
@mekkelek: ha ismered, akkor miért beszélsz egyoldalúan? - butaságokat
szegfue
@nejlontacskó: tegnap 21:26 Nagy a baj, de nem hiszem, hogy Ceausescu sorsára jutna... ahhoz a "hivőknek" is fel kellene fognia mi történik ebben az országban. Hiába próbálná az ellenzékből 1 csoport pl. elfogni, egyszerüen lehetetlen lenne, hiszen a z.egerszegi beszédét is csak a meghivottak hallhatták, a hiveihez egyetlen szófoszlány sem jutott el... és ez csak egy beszéd.
Fenyöfa58
@verőce21: Jobboldalinak nevezett SZARKUPACOK 2 világ háboruba vezettétek bele az országot !!! ELVESZTETÉTEK MIND A KETTŐT !!!Meg az ország FELÉT !!! JOBBODALI SIKER TÖRTÉNET !!! A MOCSKOS POFÁTOKAT EVÉSRE HASZNÁLJÁTOK !!!
telegdilaci
@balos:Ez NEM normális olyan sületlenséget,zagyvaságot hord össze folyamatosan, másról sem tud beszélni csak folyamatosan harcol nemlétező ellenséggel,látszik hogy magát kiemelve hogy csak Ő képes megoldani az Országra leselkedő bajokat, közben minden hazánkra rakott teher minden rossz amit most át kell éljünk egyedűl kizárólag Ő az okozója,Elmebeteg,látszik hogy nem képes kivezetni az Országot ebből a káoszból amibe tehetetlensége miatt belekormányozta Magyarországot,annyira gyomorforgató egy valaki még a látványától is felfordúl a gyomrom!
mekkelek
@verőce21: Szerencsére itt vagy te a kiegyensúlyozott orosz propagandával. :)
Aki Én
@verőce21: Ha valaki itt egyoldalú, akkor az te vagy, lúzer.
Hihetetlen, hogy mennyire nem látod a dolgokat. Minden szavad tömény propaganda.
balos
@telegdilaci: Amit ez a szenny kupac tett az országgal még a néró nevű pirómán sem volt képes!Pedig akkor hol volt Unio ami ezt a gecit megtűrte a sorai közt!
Aki Én
@Jozefina: 13:39 Egészen megdöbbentő, ami itt megy. Kilóméteres sorok, egyenként átvizsgált magyar családok, autók, mert a miniszterelnök fél a saját, felbőszített társadalmától. Tényleg nincs messze a kijárási tilalom, kötelező, tévében közvetített beszéd, ha a néphez szól a szeretett vezető.
Ha ennyire fél, miért nem marad otthon? Nem kellene emberek ezreinek az életét felforgatni, teljesen indokolatlanul.
És a leg megdöbbentőbb az egészben, hogy itt is van egy komcsizó, libsiző elenyésző kisebbség, aki egyszerűen nem érti ezt a bolsevik tempót.
@verőce21: @Shikari: @Pegero: @fergeteg: @Maccska: Vagytok összesen öten, de többet pofáztok, hangosabbak vagytok, mint a másik több tucat. Ez kb a valós országos átlag is.
Ijesztő, hogy mennyire fel tud titeket hergelni, mennyire meg tud titeket vezetni az ,,ifjú" kommunista, libsi alelnök gazdátok.
Ti meg mint a birkák.
Alfa
be van szarva a geci...de ugyan olyan sorsra jut,mint a másik barom,aki magét a "kárpátok géniuszának " hívatta
verőce21
@Aki Én: Ijesztő, hogy mennyire fel tudunk tégedet hergelni, te buta Lúzer...!
ómió
De! Azért a hazaáruló bolsijára szigorúbb törvények kellenének!
kereső
Ez volt 2022-ben, orbán viktor magyar miniszterelnök szájából, 1956 66. évfordulóján a legmocskosabb mondat.
csak úgy....
@verőce21: Ijesztő, hogy mennyire fel tudunk tégedet hergelni, te buta Lúzer...! :)
te veröce eszetlen esze ,te hazudós "utazó helytörténész" ! hazúdj valami szépet...,sa lalalla la
amortizáltok
most is igy lesz??? vitya most pénzed nem lesz? akkor nagy pofonnal jőttők ki ? nem győztesen!!! aztán putyin meg Kinai hitel? hát rámegy a vagyonkátok családostúl.
gina
MOCSKOS MAFFIA SZEMÉT, TE IS OTT VÉGZED MINT CSAUCSESZKU HAVEROD, SZEMÉT GAZEMBER, VAN POFÁD MÁSOKRA MUTOGATNI,,,,
gina
Érzi a vesztét ez a nyomorék emberi törpe,,,, nagyon kapálozik,,,,
csak úgy....
@verőce21: most ezzel dicsekszel, te gyogyós!? nejed is örült neki? :)
csak úgy....
@verőce21: látom ,ma faxán kiszellöztetted az üres fejed! :)
gina
@fideszes gyökér: Nem tudom hogy igaz e, de egy Taxisoför mondta akivel utaztam, hogy kezelik Svájcban a zsiros törpét Pajzsmirigy rákkal, ha van Isten akkor igaz...
gina
@verőce21: Túkörbe néztél te 1 Bites nulla ?, ne másokra mutogass , nagyon gyenge kis moslék vagy hahahahhah OV hányt ki vagy a hátsójából sz@ ...t ki?? szerintem az utóbbi , piszkos barna és büdös vagy
Juhász István
Érthetetlen... Az ország / állitólag... / LEGNÉPSZERŰBB politikusa OV. DE--- jövetelére le kellett zárni egy fél várost, belépni az ott lakók is CSAK lakcimkártyájukkal tudtak. Kordonnal kellett körbezárni az " ünnep " helyszinét...Amúgy- gondolom SZAKORVOSOK HADA dolgozhatott a főnök torkával, hiszen eszméletlen erős KRÁKOGÁS volt a hangjában. Ja, mégcsak nem is dohányzik. Gyógyulást kivánok neki. A torkát illetően. A többit bizzuk az Istenre.
szegfue
Egy kis érdekesség... 100 évvel ezelőtt fedeztek fel Mexicóban egy piramist "...A kriptában Pacal király feküdt,..." Nem is gondoltam, hogy Németh Szilárd "előző életében" mexicói volt:)
evacica
Én meg üzenem Orbánnak, hogy még ő is járhat úgy mint a többi diktátor!
Havanagi
Ez olyan pofátlan,hogy párja nincs.Ruszkik haza? Mennyit változott a képmutató,hazug pojáca,akinek most putyin fontosabb a magyar embereknél.Kaméleon miniszterelnök!!!
drrotf
Az olyant aki nem az egész nemzetét képviseli, mert vannak olyanok akik nem rá szavaztak vagy a politikáját kritizálják csak félminiszterelnöknek kellene hívni,mert a törvényben előírt kötelezettségét csak félig teljesíti.A törvény szerint ugyanis egy miniszterelnök nem mondhat le azoknak a képviseletéről és törődéséről akik kritizálják a munkáját! A félminiszterelnöknek csal fél tisztelet és tiszteletdíj,jövedelem vagy fizetés járna nem pedig az egész!Sőt azt is ki merem jelenteni, hogy aki nem képes vagy nem akarja az ország minden lakosát képviselni, akár rá szavazott akár nem , az nem alkalmas a miniszterelnöki poszt betöltésére, mert a magyar miniszterelnöknek az ország teljes lakosságát kell képviselni vagy még többet is, úgy ahogy Antall József mondta, hogy 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni!Ő például egyetlen magyarról sem mondott le , mindenkiről törődött akár segítette a politikáját, vagy akár tüntetett ellene!Ő tényleg a magyarok miniszterelnöke volt és nem csak a pártjáé!
gina
@verőce21: Nézz tükörbe szektahivö, akkor látod az igazat, de egy vaknak magyarázzam??idióta
gina
Te a bitofán végzed mocskos hazug cigus,,, ha nem lenne TEK aki véd már régóta alulról szagolnád az ibolyát, úgy gyülöl a néped te fattyú,, vedd már észre magad zsiros szemét
sunoge
Zavart elme zavart hányadéka. Kígyó ravaszsága...az a róka, te hülye. A kígyó álnok. Persze a népi bölcsesség szerint. Amúgy minden állatnak tisztelet, ennek a humanoidnak zero.
sunoge
@kereső: Kádárnak az élete végén látható volt, hogy van némi lelkiismerete, ennek a puhosnak csak ismerete: Hogyan lopj és hazudj.
back in black
Ha Isten nem kezdi el a kiiktatást, akkor nekem kell...

Meg van a haláli lista.

A kénszeléti rendőrség sem tuja mit gondoljon rólam.
A mentségükre legyen mondva hogy Isten sem tudja!

válhatok akárkivé - na ez az igazi dráma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.