Egyre többen szólalnak meg Pankotai Lili slam poetryjének ügyében. A Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium végzős diákjának 2022. október 23-i tüntetésén elmondott előadását a jelenlévők hangosan megtapsolták, azóta viszont sokan sokféleképpen kritizálták vagy védték meg a diáklányt. Október 23-án, vasárnap délután tanártüntetést tartottak Budapesten. A Műegyetem előtt felállított színpadon többen is felszólaltak, így Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Igaza van, mellé kell állni! Hiába is mondaná szépszóval...azt nem értik! Báygúnár Zsolti lovagkeresztes író-publicista röfögéseihez képest ez a szöveg szépirodalom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Egy bunkó társadalom nem érdekli a jövőjét féltő fiatalt. Ha a befolyásos réteg elfordul a problémái elől J ogosan háborodik fel, és vált kemény szavakra. Ez természetes reakció. Mindenki volt fiatal. Ő nem tehet arról, hogy a hatalom játékot űz a társadalom kiszolgáltatottságával. A kétharmad hazugsága (1/3) érdemli ki a többség lázadását. A briteknél lemondanak az alkalmatlanok, nálunk pedig lekozmálnak sem dobjuk ki. Remélem karácsonyig kifüstöljűk ezt a szégyentelen hazug társaságot, hogy ne maradjunk letargiában.
verőce21
Kezdem magam jól érezni, pedig Isten látja lelkemet, sosem voltam egyetlenegy párt tagja, sem szimpatizánsa..., de amit a mostani kormány cselekedik, bizony az számomra lelket melengető.

Csak gratulálni tudok a mostani kormánynak, és nagyon köszönöm nekik, hogy ki állanak a Magyar Nemzet érdekében...!
csak úgy....
@verőce21: te egy akkora marha,hogy az a holdról is látszik! :) ha fidesz segget látsz, már nem tudod a szádban tartani a nyelvedet, ez nálad valami nemzethi reflex..
kereső
@verőce21: Ok, hogy a magyar kormány kiáll az MN ujság mellett, na de hol marad a magyar nemzet? És az ország- mert a kormány,=orbán nem egyenlő az országgal, és ez a kormány csak orbán érdekeiért áll ki, nem az országért. Vered itt a nyálad belarusból, lukasenka ugató kutyájaként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.