Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hvg.hu információi szerint Márki-Zayék amerikai pénzforrásának nyomában lohol Orbánék titkosszolgálata. Márki-Zay közösségi oldalán reagált a hírre.

Márki-Zay közleményben reagált a titkosszolgálati eljárásra, Rogánt sejtik a hátterében
Fotó: Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke beszéde elmondása előtt az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

A Mindenki Magyarországa Mozgalom a sajtóból értesült arról, hogy titkosszolgálati vizsgálat alá vonták szervezetünket.

Minden félelem nélkül állunk bármilyen vizsgálat elé, hiszen tudjuk, hogy minden jogszabályt betartottunk, támogatásainkkal pontosan és átláthatóan elszámoltunk

- fogalmazott.

Mint írja, megdöbbenésüknek adnak hangot, hogy "a hatalom már titkosszolgálati eszközöket vet be ellenünk".

Nincs kétségünk: a kormány ezzel kíván üzenni mindazoknak, akik a demokratikus jogállam megteremtése érdekében kívánnak tevékenykedni.

Értetlenül állnak az előtt is, hogy "olyan ügyekben, mint a Fudan Egyetem, a COVID tesztek beszerzésére alapított Fidesz-közeli cégháló, a titkosított Paks 2 szerződések, a Belgrád-Budapest vasútvonal, vagy a migránsok számára kiadott letelepedési kötvények tárgyában nem érezte fontosnak a titkosszolgálat a mélyreható nyomozást".

Magyarország szuverenitására nem a Mindenki Magyarországa Mozgalom és az általa képviselt politikai kultúraváltás jelenti a veszélyt, hanem azok a politikai szereplők, akik keleti autoriter államok szolgálatába állították hazánkat

- írta bejegyzésében.

Nincsenek kétségeik afelől, hogy "a mozgalmuk ellen indított koncepciós eljárás politikai megrendelésre érkezett Rogán Antal minisztériumából".

Nem félünk, mert nincs mitől és nincs kitől! Tovább küzdünk egy demokratikus, a nyugati integráció mellett elkötelezett magyar jogállam megteremtéséért.

Forrás: Facebook

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Ha Rogán unatkozik,figyelmébe ajánlom a pohost.Mikor volt átvilágítva? Sosem? Az meg hogy lehet?Talán ezzel kellene már végre foglalkozni,mielőtt a fél országot lehallgatják és átvilágítják.Mi van a Pegazus üggyel? semmi?Az ellenzék alszik?Szavazzon rátok a halál legközelebb,lusta árulók vagytok ti is.
Eladott Ország
MZ/X ezt nélküled is tudjuk és akkor most mi van?! Lépjél be te is a fideszbe és tünjél már el f*szba! Takarodjál a 3.14csába antiloppal' együtt! Tele vagyunk már veled is b+! Mi a qrva anyádat akarsz a süket dumáddal?! Az embereket ki kell vinni az utcára és a gecit el kell zavarni a bandájával együtt. A pártállam, csak az erőből ért, ezt 12 év után már észre kellett volna venned, ha változást akarunk elérni, de te, csak az agyadat játszod! Diktatúrát demokratikus eszközökkel, nem lehet leváltani! (általános iskolai tananyag)
CsipkeRózsa
Rogán kinyomoztathatná a saját vagyoni helyzetét, sőt a volt é jelenlegi feleségekét is.
ómió
Még a végén kiderül, hogy az efftársi pártok is kaptak "guruló dollárt"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.