A Facebook-oldalán fakadt ki a politikus. 

A politikus szerint "fölöslegesen hergelik az egrieket és fölöslegesen uszítanak egyik vagy másik nyomvonal ellen. Fölöslegesen, mert valójában nem tesznek semmit!".

Mirkózki Ádám a Fidesz és a Momentum egri szövetségéről: "Átvernek mindenkit"

Mirkóczki Ádám polgármester beszédet mond a XXV. Egri bikavér ünnep megnyitóján 2021. augusztus 26-án. Fotó: MTI/Komka Péter

Mirkóczki Ádám, a Jobbik korábbi képviselője szerint Egernek szüksége van egy útra, de látszólag ellentétek húzodnak a város vezetésén belül.

Mirkóczki állítása szerint a múlt héten a NIF Zrt-nél folytatott tárgyaláson a Fidesz és a Momentum egri szövetsége nem szólalt meg érdemben. 

"Most pedig arcátlan módon egy tiltakozó lakossági fórumot hirdettek azt a látszatot keltve, mintha bárki érdekét is képviselnék a saját magukén kívül. Átverik ezzel az érintetteket is és minden olyan egrit, akinek fontos ez a beruházás. Átvernek mindenkit, mert valójában nem képviselnek ők sem a NIF-el, sem senkivel szemben semmit és nem is fognak tudni elintézni semmit"

- írta a politikus a közösségi oldalán.

Szerinte a "Fidesz és a Momentum egri szövetsége nem több egy kártékony politikai átverésnél, amely veszélybe sodorja ezt a nagyon fontos ügyet és lehetetlenné teszi a higgadt gondolkodást".

Forrás: atv.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.