Vészjósló kilátások.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Peller Anikó: Egyetertek. A termeszet a nagy szuletes szabalyozo.
Itt van a nyakunkon a klima katasztrofa, amiben nem is az eghajlatvaltozas, a felmelegedes es a tengerszint emelkedes a legnagyobb veszely. Az eddig befagott es szamunkra total ismeretlen virusok es bakteriumok fogjak a legnagyobb veszelyt jelenti. Egyes kutatok szerint tobb ezer ilyen virus is lehet, ami hirtelen rank fog szabadulni.
Es a Covid meg csak le sem futott...
Németh István
@Peller Anikó: te a Putyini javaslatoddal katonásan feleltél> valóban a puccsista ukrán bandát akik eladták az országot a suskát kimenekítették az országból, jórészt magukkal együtt >y azokat mind ki kellene nyírni, remélem tesznek is érte! Aztán gondolom @Qqberci: rendesen bepájszerol neked egyet, egye fene kettőt, de nehogy selejtes kotonnal csinálja, mert csak szaporodni fognak a hülye gyerekek! Tudod 2140 nuku kefélés! arra készülni kell!
Nessy
Reméljük, az MI nem a bögrecsárda goromba, alpári stílusát fogja megtanulni!
NKF
Ennyi hülye firkászt! Ja és jól megfizetik őket.
KisGenyo2
Érdekes, hogy az automata közlekedéssel nyitna az MI. Ehhez 20 év alatt annyit közeledtünk, amennyit távolodtunk is tőle. ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.