Ahogy arról beszámoltunk, új szervezőt "kapott" a Vörösmarty téri karácsonyi vásár. Ugye emlékeznek még a júniusi sajtóhírre, ami szerint a kormány ellentételezés nélkül államosítaná Budapest három rendkívül fontos, a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő terét, a Vörösmarty, a Podmaniczky és a Széchenyi teret. És mindezt azért, hogy utána átadja az V. kerületi önkormányzatnak – reagált akkor Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere arra a Fidesz-ötletre, hogy egyik napról a másikra ráteszik a kezüket a főváros frekventált tereire?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@CsipkeRózsa: Többnyire a külföldiek. Én ezt gusztustalanabb rablásnak tartom, mint a kockázatot vállaló zsebes a villamoson.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@CsipkeRózsa: Többnyire a külföldiek. Én ezt gusztustalanabb rablásnak tartom, mint a kockázatot vállaló zsebes a villamoson.
division
@simmering73: Akinek van, az elképzelhető, hogy meg is dolgozott érte. Ettől persze még pofátlanok nem kicsit ezek az árak.
Alfa
@division: ...már aki meg dolgozott érte
Aki Én
@KisTehen: tájékozódj, te ostoba ártány!
...ha már ennyit pofázol
division
@Alfa: Igen, de ez az, amit te látatlanból nem tudhatsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.