Gerendás Péter a Facebookon tudatta a hírt rajongóival. 

Kedden, szerdán ,csütörtökön és pénteken boldog voltam a szó szoros értelmében.Csodálatos kollégákkal játszhattam együtt, ahol nagy szerelmemnek a színészetnek is hódolhattam a gitározás és éneklés mellett.

- kezdi. 

Elmondása szerint a baleset két előadás között történt. Saját bevallása alapján jelenleg a János kórház vendégszeretetét élvezi.

Súlyos balesetet szenvedett a magyarok egyik kedvenc zenésze

Fotó: Facebook

Nem szeretném szídni a vendéglátás színvonalát , nem a Ritzbe fizettem be egy hétvégére. A nővérek sem egyformák,van aki utálja a betegeket és a munkáját de van ennek hálistennek az ellenkezője is.

Ugyan nem akarja elkiabálni, de a művész szerint hatalmasszerencséjpe volt. .A mentősök a törött gerinc protokoll alapján jártak el. A kórházban rögtön a lábait nézték, de sem a gerincét sem a lábait nem törte el, a kulcscsontja azonban nem úszta meg ilyen könnyedén.

Vállamon a fájdalom. Nem akarok misztikus húrokat pengetni, de velem zuhant az a spanyolgitárom amit még 1982 ben első feleségemmel Katival vettünk a készítőnél Madridban. Azóta ez a gitár állandó az életemben.Többen megvásárolták volna ,de én nem adtam el.A sérüléseiből ítélve(ripityára törött)valószínüleg ráeshettem így megmenthetett engem sok mindentől

A zenész arra kéri rajongóit, ne sajnálják, a körülményekhez képest jól van mindenem van.

Nyitókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Forrás: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
Ez is itt akarta hagyni az országot mégis itt maradt!
terlasz
@Gyurka80: Igen, el akarta, mint ahogy sokszázezren meg is tették, hogy "ne haljanak éhen" ebben az országban. Úgy tűnik, hogy a segélykiáltása és a tehetsége itt tartotta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.