136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal az év utolsó ülésnapján elfogadta az Országgyűlés az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosítását, amellyel gyakorlatilag az egész ellátórendszer működése megváltozik. A mostani átalakítás mértékét jól mutatja, hogy ahhoz összesen hét törvény módosítására volt szükség.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos--..az igennel szavazókat nyilvánosan kéne megnyúzni...és a birka ellenzék még nem emelt barikádokat az utcákon...,ez az ország egy trágyadomb lett,..aki tud menjen, rohadjanak meg itthon csak a fideszhívek...
lampa laz
Hülye ellenzék csak módosítókat nyújtogat be, (amit a fidesz magasról leszar) ahelyett, h lázítanák a népet és alternatívát mutatna. Ennek az árnyékszék kormánynak is mi a franc szerepe van, mert annyira takarja az árnyék, h nem is látjuk őket.
Yoda69
Les Megdoglessz torveny, amit unokaink is ugy fognak emlegetni , mint Hainau terror uralmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.