Még külföldön tartózkodik.

Novák Katalin különleges társaságban gyújtotta meg advent 3. gyertyájátNovák Katalin/Facebook

Mint ismert, Novák Katalin éppen Irakban tartózkodik. Tegnap beszédet is mondott, amelyről egy Facebook-poszt is született:

A magyar honvédség katonái nemcsak közös ellenségünk, a nemzetközi terrorizmus ellen küzdenek, hanem a békéért is harcolnak Irakban. Az innen hazatérő katonák tapasztalata és tudása pedig fontos Magyarország békéjének megvédéséhez is.

Büszkék vagyunk Önökre, Önök a mi büszkeségeink!

– írja a fotók mellé.

Vasárnap pedig még mindig Irakból posztolt, mégpedig arról, hogy az ott szolgálatot teljesítő katonák körében gyújtotta meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Remélem az arab vissza sem engedi :D jó lesz a háremébe ablakpucolónak :D
Giovanni Alba
Mindig is érdekelt, hogy egy tábori lelkész hogyan békül meg a lelkiismeretével, feltéve hogy van neki. Szerepel a parancsolatok közt olyan is, hogy az Úr napját szenteld meg, utána kettővel meg a ne ölj. Akkor vasárnap a katonák nem mennek csatába, és az ellenfeleket a zsoltárok éneklésével tartják távol? Ellenfelek, mert ugye az ellenségnek meg kell bocsátani, és ha megütnek, tartsd oda a másik orcádat is. A propaganda szerint a kereszténység a szelídség, a megbocsátás vallása, jelképe az a kereszt, amelyre felszögelték a nagy tanítót, és ennek jegyében indulnak ölni és gyilkolni.
Kicsit(nem kicsit) ellentmondásosnak tűnik.
namihami
@Giovanni Alba: 11.07:.
A parancsolatok értelmezése az igazán fogós dolog. Erre van most a Viktor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.