A kormányfő az elmúlt évet fogja értékelni, felvázolja Magyarország stratégiai irányait, és válaszolni fog a nemzetközi és hazai sajtó kérdéseinek egy részére is.

A portfolio.hu cikke szerint szerda délelőtt 10 órától kezdődik rendkívüli Kormányinfó kezdődik a volt Karmelita kolostorban, a rendkívüliséget pedig az indokolja, hogy "sztárvendégként" Orbán Viktor kormányfő is beszélni fog a tájékoztató rendezvényen.

Hamarosan megszólal Orbán Viktor és kérdezni is lehet majd a kormányfőtől

Fotó: Illusztráció/Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A cikk szerint Orbán az elmúlt évet fogja értékelni, a Magyarország előtt álló kihívásokról fog stratégiai képet felvázolni, ezután pedig a hazai és külföldi sajtó kérdéseire fog válaszolni. 

Erről már kedden tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtószóvivő, aki szerint hagyomány 2019 óta, hogy az év elején, vagy az év végén Orbán kiáll a nemzetközi és hazai sajtó elé.

A sajtómeghívó szerint a szerda délelőtt 10 órától kezdődő Kormányinfón Orbánon kívül ott lesz Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár is.

Forrás: portfolio.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Na, itt kell, efftársak! Nem templomból kilépve!
Havanagi
Egyetlen kemény kérdést sem hallottam.
leszholnapis
birkák figyelem!!! A vezérürü megadta a jelet...lehet bégetni...
gina
Idióta hazug szemét, állanfóan hirdeti a szankciók nem jók, de ezzel szemben "Ez a cikk a Net Média Zrt. Bajban az orosz kormány!!!

Az orosz kormány olaj- ás gázbevételei jelentősen visszaestek januárban, hozzájárulva az 1998 óta a legnagyobb költségvetési hiányhoz 25 millo dollár,,,," hogy is van ez te szemát kis potrohos elmebeteg?? nem jön be a számitásod, meg a gyülölködésed az EU ellen,,, kérdezni töleed valamit is??? csak hazudsz te féreg, ami a szemét zsiros belednek megfelel azt hirdeted skizofrén féreg
gina
@ómió: Idióta barom kérdezd meg uradtól hol a nép pénze te idióta,, nagyon sötét vagy
ómió
@gina: Bolsi fajkreténként annyit nem látsz, hogy a "nép pénze" a 2010. óta háromszorosára növelt családtámogatásokban, a fiatalok szja-mentességében, a beruházások támogatásában, az általatok ellopott 13. havi nyugdíj visszaadásában, az általatok ellopott állami tulajdon, az ország aranytartaléka visszavásárlásában és "hasonló csekélységekben" van!? A bolsi sötétséged rámvetítésével meg ne erőlködj feleslegesen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.