A magyar boltokban az év végi hajrá polci készlethiányt okozhat egyes termékeknél, erre figyel Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója.

Rossz hír a szilvesztert ünneplőknek
Fotó: Pixabay

A szakértő szerint emiatt nem tanácsos az utolsó pillanatokra hagyni a vásárlást.

Müller Kornél megjegyezte:

a jelenlegi gazdasági helyzet a pezsgőpiacot is érinti, ugyanakkor az átlagos élelmiszer-infláció mértékéhez képest kevésbé emelkedtek a pezsgőárak idén.

Müller Kornél a Világgazdaság kérdésére kifejtette: az utolsó egy-két hétben továbbra is kimagasló keresletre számítanak, de általános hiány nem várható – hangsúlyozta.

Ennek ellenére a jelentősen növekvő kereslet okozhat polci készlethiányt az év utolsó napjaiban egyes termékek körében. Ezért azt javaslom, hogy akinek konkrét elképzelése van arról, hogy milyen pezsgőt szeretne az ünnepi asztalon látni, az ne halassza a vásárlást az utolsó pillanatra

– fűzte hozzá a szakértő.

Forrás: Index.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Hibbant Lölő tömő: ...vagy csak egyszerűen élvezitek egymást, te balfasz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@KisTehen: ,,Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója,,
Már megint mi a f@szom okoz értesi nehézséget, te suttyó?
Rockxy
azonnal létre köll hozni a pezsgős operatív törzset.
a müller máris megvan hozzá, ő fogja maszk nélkül inni a pezsgőt, a többiek ráérnek maszkban is.
aztán majd 10 évre titkosítják a receptúrázást.
justhpeter
@Libbantölő: Bár az lennék ! Akkor elég lenne egy usanka meg egy pufajka, ráadásul egy dobtáras géppisztoly, hogy amikor becsöngetek hozzád világgá szaladj félelmedben.
vacsi
@Rockxy: Miért, még nincs Pezsgős Polci Operatív Törzs?! Egyébként én úgy tanultam, hogy a pezsgőt a franciák a legrosszabb borokra találták ki, hogy mégis el tudják adni... Mi soha nem iszunk.
Németh István
NA nyilván tele van a Törley raktár kibaszott drágán adott különben kb. a felét érő pezsgőkkel! Na persze nehogy azt higgye valaki is hogy a borok ára elfogadható, a faszom elsűl egy üveg hét decis balatoni kéknyelű 4˙600 Ft. az aldiba! a villányi akármilyen 2˙100 Ft. Csányi pnce - persze csak átlagban mert van 3˙600 is! Hát nyilván érdemes vizet inni >> igaz ettől nem lehet berúgni, de pisálni ugyan úgy lehet! Hányni meg minek!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.