Szücs Balázs kijelentette: a kis pártok ideje lejárt.

A Párbeszéd alapító tagja meglépte! Mostantól a DK-ban folytatja

Fotó: YouTube

A VII. kerületi alpolgármester a Magyar Hangnak mondta el, hogy miért fordított hátat a Párbeszédnek és lépett át a DK-ba.

"Tizenhárom éven át voltam a Párbeszéd közösségének a része, de nem sikerült a zöldgondolatot, a fenntarthatóságot mint a mai politikumot meghatározó eszmét vonzó politikai alternatívává tenni és az erre alapozó szervezetet egy húszszázalékos párttá építeni. Ettől nagyon messze voltunk"

– magyarázta a pártváltás okait Szücs Balázs.

A politikus elmondta azt is, hogy a Párbeszéd már nem tudta eredményesen kiépíteni a vidéki szervezeti struktúráját a 2010 utáni orbáni világban.

A DK-ban ellenben szerinte komoly építkezés folyik vidéken is, nagy az összetartás, világosak a célok. Az egykori párbeszédes politikus ugyanakkor bírálta az ellenzék egészét is, mert szerinte komoly változásra van szüksége, ha nyerni akar.

Forrás: magyarnemzet.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Egy csőcselékkel több vagy kevesebb nem számít!Orbánt a déká soha a büdös életbe nem fogja leváltani, főleg addig nem míg Gyurcsány ott van! Mehet oda az összes naplopó nem számít semmit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: Meg nagyon hosszu ut all a magyar ellenzek elott, mire megertik a ketpolususag szuksegesseget... Ami a nagyobb kulturorszagokban mar megvan...Altalaban mindenhol egy jobb es egy baloldali fo vonal alakult ki - emellett lehetnek meg kispartok, de az o szerepuk egeszen mas egy kulturalt demokratikus tarsadalomban. Ok csak arra valok, hogy arnyaljak a ket markans vonalat - es ha ugy erzik, akkor tamogassak ezt vagy azt az oldalt. Nincs ez nalunk se maskeppen. Amerikaban, Franciaorszagban es Nemetorszagban is igy van - de ok tudnak koalicioban gondolkodni, koaliciora lepni a nepuk erdekeben. Erre a magyarok - a hulye ratartisaguk miatt - sohasem lesznek kepesek! Aki meg azt kepzeli, hogy orban es a kdnp valos koalicio, az teljesen hulye.
karma1
mar ertem a piti rokker33 "vezeteset" a kommentek kozott... Az osszes troll bele szerelmes DDDDDDDDDDDDDDDDDD
jáger laszló
Mint már volt alkalmam említeni ez nem,hír hiszen természetes
Majd az lesz hír amikor 2-3 fidexes vagy több lép át a DK-ba
Ami késik nem múlik!!!
csak ennyi barátilag
J.L.
Németh István
Eddig sem ért semmit ez a pöcs ezután meg külön le is lehet szarni!
Szóval te valóban nagy marha vagy! >>> @jáger laszló: a FIDESZ, nem gyüjtő párt! A dk. egy az mszp-szdsz közös buktából létrejött moslék koaliciós gyülekezet! A seggfej gyurcsány, ha párt koalíciót szervezett volna többre ment volna, de begyűjtötte maga mellé a kreténeket és valószínű, hogy a guruló dolllárokból külön fizeti is őket! Aztán a csapata meg minő csapat??? a dobrevből, a rá építő gyilkos ivadékra > mi több pápagyilkos családi pondróra szerveződött moslék hazaáruló gyölekezetről beszélsz> te jáger lászló faszkalap te inkább a jéger itókában fürdenél, hogy vélhetően értelmeset tudj szólni! Most csak ennyit elvtársilag!
rokker33
@karma1: nesze kaptál egy lájkot homokos... :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.