Nagy fejlesztés indulhat Zalaegerszegen, melynek eredményeként egy százszobás, négycsillagos hotel jöhet létre. Hamarosan indul a tervezés.

Százszobás szálloda épül Zalaegerszegen

Fotó: Eduardo Leal / AFP

A megyeszékhely belvárosában megvalósítandó beruházást az ALFATERV-2000 Építőipari, Tervező és Fővállalkozó Kft. készíti elő – írta meg a Portfolio.hu.

A 9-10 ezer négyzetméteres nettó alapterületű komplexum egy terepszint alatti és három felszíni szintet tartalmaz majd, de ezek mellett a környék közlekedésének fejlesztését és a tereprendezést is el kell majd végezni. Az önkormányzat a szálloda üzemeltetését hazai szállodalánchoz tartozó üzemeltetésében tervezi ellátni. 

Forrás: Portfolio.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Attól függ ki építi. Minden esetre a magyar szállodaláncba csatlakozik, az meg köztudott, hogy nagyrészben kié!!??
Bp-en meg sorra zárnak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Attól függ ki építi. Minden esetre a magyar szállodaláncba csatlakozik, az meg köztudott, hogy nagyrészben kié!!??
Bp-en meg sorra zárnak!!!
szaboria1
Ez is úgy fog megépülni mint a debreceni oltóanyag gyár. Tervezére milliók mennek el.
A jelenlegi szállodák sincsenek kihasználva.
sokanvagyunk
Először is, VÁRMEGYEszékhely... az istenit! - még ha vidéki is. :D
Másodszor: róla is hamarosan írni fognak, már ha egyáltalán megépül - mint "A budapesti Hűvösvölgy közelében található Petneházy Club Hotel és az egri Hotel Senator Ház étterem része is végleg bezár."
namihami
Szegény Tiborcz gyerek! Most majd mégegy szállodája támogatásáért kell majd az apósnál vagy mégrosszabb, az asszonynál kuncsorognia!
Mennyi megaláztatást képes és kénytelen még elviselni az a szerencséglen áldozat?!?! Hogy valakire így rájárjon a rúd! Nem lehet könnyű élete.
archive
@Maccska: Nekem van, de sajnos sok fiatalnak/középkorúnak nincs (azoknak, akik nem akarnak rabszolgamukát végezni - összeszerelőként dolgozni minimálbérért).
archive
@Maccska: Most esett le.. te fideszfan vagy.. jó lenne, ha végre nem csak magatokra gondolnátok (mint a shikari omio meg a többi nyalonc, aki azért fideszes, mert mennyi mindent kap a fidesztől). Rajtatok kívül élnek még emberek kis országunkban. Legalább négyévente jutna eszetekbe, hogy nem a jelen pillanat (meg a kapott juttatás) a fontos - hanem ilyenkor a jövőt választjuk. Nem önző módon a magunk érdekeit kell nézni, hanem ilyenkor gyerekein, unokáink sorsa forog kockán. De ez lehet, hogy nektek magas..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.