Az ítélet jogerős.

Egy momentumos politikus pert nyert a Pesti Srácok ellenMTI/Kovács Tamás

A Momentum országgyűlési képviselője, Bedő Dávid a Facebook-oldalán tette közzé, hogy sikeresen pert nyert a Fidesz egyik legszélsőségesebb propagandalapja, a Pesti Srácok ellen. 

Köztudott, hogy a kormány propagandalapjai hazudnak, és ezt most egy jogerős bírósági ítélet is megerősíti. A Pesti Srácok nevű szennylap ugyanis azt állította valótlanul, hogy a választások után – már országgyűlési képviselőként – felvettem az önkormányzati tiszteletdíjam. Természetesen ez nem volt igaz, ezt mondta ki most a bíróság is

– írja a bejegyzésben Bedő. Hozzátette:

A propagandalapnak ezután helyreigazítást kell közölnie és ki kell fizetnie a perköltséget. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben számtalan a mostanihoz hasonló bírósági döntés fog születni, hisz nap mint nap hazudik a kormánypropaganda.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Szennylapnak is kevesek már,hitvány kecskehágók!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Még mindig késik a donor kutyaagyad, bolsiék elmebetege, hogy még mindig képtelen vagy a magadéi felismerésére!? Nem bírod megjegyezni, kikkel szoktad a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogni?! Hát, sürgesd már meg, vazze, mert, ha így megy, majd még haza se találsz!
teuton
@ómió: Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!
ómió
@teuton: Eszerint az új donor kutyaagyad még mindig késik, bolsiék elmebetege, hiszen még mindig képtelen vagy a magadéi, az analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére! Sürgesd már meg! Vagy, netán azt mondják az orvosaid, hogy az üres fejedbe már normális kutyaagy se ültethető, mert a tetvesbolsi szervezeted minden normalitást kilök magából!? Az más! Akkor, további jó pihenést neked ott a bolsi elmeosztályon!
teuton
@ómió: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni, ugyanazt masolod be mindig. Na akkor en is bemasolom meg1x!
"Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!"
ómió
@teuton:Már egy megfelelően silány, új donor kutyaagyat se képesek neked találni? A valamirevalókat mind kiveti a szervezeted, bolsiék idiótája!? Ennyire értelemtaszító a biológiai "felépítésed"? Talán, add át a "stafétát" a papagájodnak! Az több mindent is sokkal előbb lesz képes megérteni!
teuton
@ómió: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni, ugyanazt masolod be mindig. Na akkor en is bemasolom meg1x!
"Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.