Az ítélet jogerős.

Egy momentumos politikus pert nyert a Pesti Srácok ellenMTI/Kovács Tamás

A Momentum országgyűlési képviselője, Bedő Dávid a Facebook-oldalán tette közzé, hogy sikeresen pert nyert a Fidesz egyik legszélsőségesebb propagandalapja, a Pesti Srácok ellen. 

Köztudott, hogy a kormány propagandalapjai hazudnak, és ezt most egy jogerős bírósági ítélet is megerősíti. A Pesti Srácok nevű szennylap ugyanis azt állította valótlanul, hogy a választások után – már országgyűlési képviselőként – felvettem az önkormányzati tiszteletdíjam. Természetesen ez nem volt igaz, ezt mondta ki most a bíróság is

– írja a bejegyzésben Bedő. Hozzátette:

A propagandalapnak ezután helyreigazítást kell közölnie és ki kell fizetnie a perköltséget. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben számtalan a mostanihoz hasonló bírósági döntés fog születni, hisz nap mint nap hazudik a kormánypropaganda.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Szennylapnak is kevesek már,hitvány kecskehágók!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Szennylapnak is kevesek már,hitvány kecskehágók!
simmering73
Nagy Marha meg a csilletöcskölő durbincs kedvenc kurvalapja.
nejlontacskó
@Shikari: még szép, hogy nem perel, már annyit hazudtak, hogy régen be kellett volna szántani még, az utcát is, ahol tanyáznak!
Néro2
A prostik még életükben nem mondtak egy igaz szót se pont úgy mint a kecskebaszók vagy a többi kesma hányadék. Az M1-ről már nem is szólva.
teuton
@Shikari: A pestiprostik csak fizetnek, eddig több, mint 200 sajtopert vesztettek. Vajon ki fizeti perköltsegeket es a karteritest? Elarulom neked, KÖZPENZBÖL megy, reklamnak deklaralva!
ómió
Nagyritkán még "vak efftársi tyúk" is "talál szemet"!?
teuton
@ómió: Analfabeta vak tyuk efftars a pestiprostik hany pert NYERTEK eddig barki ellen, es hanyat VESZTETTEK??? Elarulom neked, mivel analfabeta vagy, ezert nem tudsz utanaolvasni, több, mint 200at vesztettek, több millios perköltseggel es karteritesekkel... Ki fizette ezt ki es miböl???
nejlontacskó
@ómió: nagyritkán?
De jót röhögtem. :)))))
A kormányzati szennycsatornák, lépten nyomon pert vesztenek, mert a hazugság a lételemük!
Na gyere, hazudj gyorsan valami, jó ízes, fideszest...
ómió
@teuton: Majd, ha megtanulnék úgy hazudozni, ahogy a tetvesbolsi fajtád, veled együtt, biztos meghazudnám! De ahhoz "megfelelő efftársiasság" kéne, ami a mi fajtánknál hiányzik! Ja, meg a jelenhez jó sok efftársi "bíró" is kellett ám, akiket a brüsszeli efftársaitok nem engedtek kirostálni az "igazságszolgáltatásból"! Így, aztán, most "röhöghetsz" és dönthetitek a mocsokbolsi hazugságaitokat "minden hullámhosszon" - az "igazságszolgáltatásilag rendben van"! Akiknek meg lételeme a hazudozás, azokat kár másokra hazudnod: elég, ha Böszme efftársadat hallgatod "reggel, éjjel meg este"! Ő mondta, faszfej! "Elfelejtetted"? Agy nélkül biztos nem volt nehéz!
ómió
@teuton: Ja, ez a vége már @nejlontacskó: efftársadnak (is) válasz az idióta böfögésére!
ómió
@nejlontacskó: "Gyönyörködj" a@teuton: efftársadnak írt válaszomban! A végét neked (is) szántam!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, semmit nem valaszoltal, mert el sem tudtad olvasni, mit kerdeztem! Tehat hany pert NYERTEK a pestiprostik es hanyat VESZTETTEK el 2010 ota???
nejlontacskó
@teuton: ne várj a baromtól értelmes választ mert, mindenképpen hazudni fog!
Aztán pedig, téged vádol hazugsággal.
A lényéből fakad, ezért aztán disztingválni képtelen!
Ő az a fajta, aki előtt ott áll az élet, de nem lát tőle semmit, ezért aztán a kormánypropagandát várja, mert ott legalább megmondják neki, hogy miről, mit kell gondolnia.
Ennyire egyszerű lélek ő...
Hozzá képest egy százas szeg is, integrált áramkör!
ómió
@teuton: Kérdezd meg a "bíró" efftársaidat! De kérj új donor kutyaagyat is magadnak, hogy legalább a magadéit,az analfabéta fajkretén náci efftársaidat képes legyél felismerni!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars, majd akkor pofazz nekem vissza, ha megtanultal olvasni! Addig neked KUSS!
ómió
@teuton: Még mindig késik a donor kutyaagyad, bolsiék elmebetege, hogy még mindig képtelen vagy a magadéi felismerésére!? Nem bírod megjegyezni, kikkel szoktad a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogni?! Hát, sürgesd már meg, vazze, mert, ha így megy, majd még haza se találsz!
teuton
@ómió: Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!
ómió
@teuton: Eszerint az új donor kutyaagyad még mindig késik, bolsiék elmebetege, hiszen még mindig képtelen vagy a magadéi, az analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére! Sürgesd már meg! Vagy, netán azt mondják az orvosaid, hogy az üres fejedbe már normális kutyaagy se ültethető, mert a tetvesbolsi szervezeted minden normalitást kilök magából!? Az más! Akkor, további jó pihenést neked ott a bolsi elmeosztályon!
teuton
@ómió: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni, ugyanazt masolod be mindig. Na akkor en is bemasolom meg1x!
"Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!"
ómió
@teuton:Már egy megfelelően silány, új donor kutyaagyat se képesek neked találni? A valamirevalókat mind kiveti a szervezeted, bolsiék idiótája!? Ennyire értelemtaszító a biológiai "felépítésed"? Talán, add át a "stafétát" a papagájodnak! Az több mindent is sokkal előbb lesz képes megérteni!
teuton
@ómió: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni, ugyanazt masolod be mindig. Na akkor en is bemasolom meg1x!
"Vazze analfabeta fajkreten naci efftars, megint semmi uj, 1 uj szot sem tanultal, mindig ugyanazt masolod be! Rosszul van programmozva a kutyaagyad, menj, reklamalj!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.