Egész Európa felelőssége, hogy Orbán Viktor leválthatatlan hatalmi rendszert építhetett. Az okok persze régóta halmozódtak a magyar társadalomban, és a stabilitást túlértékelő választási rendszer is szörnyű csapdává vált. Nagyon nagy ára lesz ennek – mondja az olasz–magyar történész. A kétórás beszélgetést mostantól bárki meghallgathatja. Megtalálható a cikkben!!! Élete egyik legsúlyosabb csalódásának Orbán Viktort tartja, aki szerinte ma már kirobbanthatatlan a hatalomból, manipulált választási rendszerében biztosan nem lehet legyőzni. Sosem gondolta volna, hogy Magyarországot, a rendszerváltás korának mintaországát le lehet téríteni a nyugatos, demokratikus útról, és éppen az a politikus téríti le, akiben annyira hitt még tizenöt évvel ezelőtt is. Stefano Bottoni, Magyarországon élő olasz–magyar történész „gondolatébresztőnek és provokatívnak” szánt kortárs történelmi esszét írt Orbán Viktorról, Un Despota in Europa címmel. 2019-ben jelent meg, olasz nyelven, Olaszországban, a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ajánlom elolvasni ill meghallgatni!!!
444.hu/2023/01/09/stefano-bottoni-egy-tal-lencseert-eladtuk-a-demokraciat
Élete egyik legsúlyosabb csalódásának Orbán Viktort tartja, aki szerinte ma már kirobbanthatatlan a hatalomból, manipulált választási rendszerében biztosan nem lehet legyőzni. Sosem gondolta volna, hogy Magyarországot, a rendszerváltás korának mintaországát le lehet téríteni a nyugatos, demokratikus útról, és éppen az a politikus téríti le, akiben annyira hitt még tizenöt évvel ezelőtt is.
"Miért hagyjuk, hogy így legyen"??!! Orbán egész Európára veszélyt jelent??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.