Gyurcsányékkal a rezsicsökkentésnek se híre, se hamva nem lenne – kommentálta a Fidesz a DK rezsivel kapcsolatos, szerdai megnyilatkozását.

Megérkezett a Fidesz válasza a DK-nak: "Ismét ki fog derülni, hogy Gyurcsány és a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A gáz világpiaci ára a tavaly augusztusi ár ötödére csökkent, el kell törölni a "hétszeres rezsiemelést" – mondta szerdai online sajtótájékoztatóján a Demokratikus Koalíció alelnöke.

Varju László úgy fogalmazott:

a kormány "nem hazudhatja tovább", hogy a háború és a szankciók tehetnek a rezsiemelésről. A politikus arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azonban "nem hajlandó véget vetni a megszorításoknak, mert a kormány tovább nyerészkedik a rezsiszámlákra rakott Európa-rekorder áfán".

Miközben a kabinet "magára hagyta a magyarokat a rezsiválságban", szinte minden uniós tagország kormánya arra törekszik, hogy segítse az embereket és a vállalkozásokat – jelentette ki az ellenzéki képviselő.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a brüsszeli szankciók olyan kiszámíthatatlan energiaválságot és energiaár-emelkedést okoznak egész Európában, hogy a magyar családok minden egyes hónapban havi 181 ezer forinttal fizetnének többet a rezsiért a kormány támogatása nélkül.

Gyurcsényékkal se híre, se hamva nem lenne a rezsicsökkentésnek, soha nem támogatták, be akarják szántani, és mindenféle árstop nélkül ráengednék a magyar családokra a kiszámíthatatlan szankciós energiaárakat

- folytatták, hangsúlyozva: a Fidesz-KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben a költségvetés módosítását a rezsicsökkentés védelmére, "hogy a rezsivédelmi alapot megnégyszerezzük, és ezzel továbbra is biztosítsuk a rezsicsökkentett árakat minden magyar családnak és nyugdíjasnak az átlagfogyasztás mértékéig".

Ismét ki fog derülni, hogy Gyurcsány és a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll: a magyar emberek vagy a külföldi gazdáik oldalán

- jegyezték meg.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy mondta a Hofi? ""Ezek biztos fogalmazásgátlót szednek!"". Mert, ha nem így lenne, ennyi idő alatt már csak lenne valami új ötletük is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kulabombaafityiszre: Csak éppen nem volt ekkora cécó körülötte! Éves 1200 m3 fogyasztásig kedvezményes volt.
Azért érdekelne, hogy melyik jósnővel van szerződése a fidesznek, hogy mindig olyan jól tudják, mit tenne/tett volna Gyurcsány, a baloldal! Ezt a "guruló dollárokat" MZP kapta, akinek nem lévén pártja, nem párt finanszírozás! Orbán viszont guruló euróval támogat külhoni pártokat! Vagy az más???
Aki Én
13 éve a fidesz kormányoz, ezért szükséges a támogatás. Ezt is elbaszták, nálunk a legrosszabb a helyzet.
Már jóval a háború, pláne a szankciók elött bevezették az ársapkát.
Amikor a gáz világpiaci ára a felére esett, akkor meg kaptunk 20 %-ot.
Ahol békeidőben ársapka szükséges, ott baj van.
paperboy
Gyurcsány az ellenzék legnagyobb ellensége!
Nem tud háttérbe szorulni, meghúzódni a paraszt alkoholista!
Nem hagyja felnövekni az ellenzéki péúóártokat és megtalálni önmagukat.

Gyurcsány jókat mond néha? Én is jokat mondok néha, de egy alkoholista barom vagyok, aki toxikus a környezetére nézve - vágod!?
Gyurcsány toxikus a a környezetére nézve - aki ezt nem is meri fel/el, az NEM JÓ politikus !!!
Gyurcsány meggátolta egy normális ellenzék kiforrását - évtizedeket vett el tőlük !!! !!! !!!
Gyurcsány ugyanolyan hibás Magyarország sorsáért, mint Orbán !!!

Gyurcsány Viktor - Orbán Ferenc
Összekötni őket a kezüket egymás lábához és a Dunába dobni !!!
kulabombaafityiszre
@Nessy: ma, 20:54
Ez az egész amit csinálnak egy sufnituning ahogy a dagadt orbán röfi mondta.
Nessy
@kulabombaafityiszre: Nem tudom olvastad e Orwell Állatfarm c. regényét. Ott van egy disznó, Napóleon, aki átveszi a hatalmat a farmon, amikor nincs ott a gazda, és naponta újabb rendeleteket tűz ki az ól ajtajára, amire a birkák lelkesen bégetnek!
ómió
Hogy kinek az oldalán állnak az efftársak? Ez eddig nem volt "tiszta"!? Hát, azokén, akiktől a "guruló dollárjaikat" kapták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.