Gyurcsányékkal a rezsicsökkentésnek se híre, se hamva nem lenne – kommentálta a Fidesz a DK rezsivel kapcsolatos, szerdai megnyilatkozását.

Megérkezett a Fidesz válasza a DK-nak: "Ismét ki fog derülni, hogy Gyurcsány és a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A gáz világpiaci ára a tavaly augusztusi ár ötödére csökkent, el kell törölni a "hétszeres rezsiemelést" – mondta szerdai online sajtótájékoztatóján a Demokratikus Koalíció alelnöke.

Varju László úgy fogalmazott:

a kormány "nem hazudhatja tovább", hogy a háború és a szankciók tehetnek a rezsiemelésről. A politikus arról beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azonban "nem hajlandó véget vetni a megszorításoknak, mert a kormány tovább nyerészkedik a rezsiszámlákra rakott Európa-rekorder áfán".

Miközben a kabinet "magára hagyta a magyarokat a rezsiválságban", szinte minden uniós tagország kormánya arra törekszik, hogy segítse az embereket és a vállalkozásokat – jelentette ki az ellenzéki képviselő.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a brüsszeli szankciók olyan kiszámíthatatlan energiaválságot és energiaár-emelkedést okoznak egész Európában, hogy a magyar családok minden egyes hónapban havi 181 ezer forinttal fizetnének többet a rezsiért a kormány támogatása nélkül.

Gyurcsényékkal se híre, se hamva nem lenne a rezsicsökkentésnek, soha nem támogatták, be akarják szántani, és mindenféle árstop nélkül ráengednék a magyar családokra a kiszámíthatatlan szankciós energiaárakat

- folytatták, hangsúlyozva: a Fidesz-KDNP támogatni fogja az Országgyűlésben a költségvetés módosítását a rezsicsökkentés védelmére, "hogy a rezsivédelmi alapot megnégyszerezzük, és ezzel továbbra is biztosítsuk a rezsicsökkentett árakat minden magyar családnak és nyugdíjasnak az átlagfogyasztás mértékéig".

Ismét ki fog derülni, hogy Gyurcsány és a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll: a magyar emberek vagy a külföldi gazdáik oldalán

- jegyezték meg.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hogy mondta a Hofi? ""Ezek biztos fogalmazásgátlót szednek!"". Mert, ha nem így lenne, ennyi idő alatt már csak lenne valami új ötletük is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Csak a címre.- Mert az már régóta világos, hogy a magyar rubel-jobboldal ---minden kétséget kizáróan---kinek az oldalán áll.
namihami
Hogy mondta a Hofi? ""Ezek biztos fogalmazásgátlót szednek!"". Mert, ha nem így lenne, ennyi idő alatt már csak lenne valami új ötletük is.
simmering73
Kis Tehénék egyik kedvenc médiafelülete (tv2) ismét bocsánatkéréssel kezdte a tényeket, hogy már megint hazudtak (most MZP-vel kapcsolatban).
gina
Te potrohos zsiros cigány, te hol állsz?? ja inkább nyalod Putyin seggét te rohadék
gina
@KisTehen: Te meg OV zsiros büdös seggét nyalod , büszke lehetsz agyhalott panelproli
gina
Fogla a zsiros hasát mert kiesik a disznókolbász belöle ,undoritó egy zsiros pasi... ez egy miniszterelnök?? juj ez fáj,
Néro2
Hát trógerek oldalán nem áll úgyhogy a tiéteken biztos nem. Ez eddig is kiderült.
Várbeli desznyó a te oldaladon csak ocsmány férgek állnak pont olyanok mint ti magatok.
uploads.disquscdn.com/images/dd9d2ad9235ebd5de7e47d9cefe0d4f20e77b97e4e34514c72429c08bbb75464.jpg
kulabombaafityiszre
Egyébként meg volt gyúcsány idején gázár támogatás.Rövid eszü fidernyák(birkákat) megvezetők
Nessy
@kulabombaafityiszre: Csak éppen nem volt ekkora cécó körülötte! Éves 1200 m3 fogyasztásig kedvezményes volt.
Azért érdekelne, hogy melyik jósnővel van szerződése a fidesznek, hogy mindig olyan jól tudják, mit tenne/tett volna Gyurcsány, a baloldal! Ezt a "guruló dollárokat" MZP kapta, akinek nem lévén pártja, nem párt finanszírozás! Orbán viszont guruló euróval támogat külhoni pártokat! Vagy az más???
Aki Én
13 éve a fidesz kormányoz, ezért szükséges a támogatás. Ezt is elbaszták, nálunk a legrosszabb a helyzet.
Már jóval a háború, pláne a szankciók elött bevezették az ársapkát.
Amikor a gáz világpiaci ára a felére esett, akkor meg kaptunk 20 %-ot.
Ahol békeidőben ársapka szükséges, ott baj van.
paperboy
Gyurcsány az ellenzék legnagyobb ellensége!
Nem tud háttérbe szorulni, meghúzódni a paraszt alkoholista!
Nem hagyja felnövekni az ellenzéki péúóártokat és megtalálni önmagukat.

Gyurcsány jókat mond néha? Én is jokat mondok néha, de egy alkoholista barom vagyok, aki toxikus a környezetére nézve - vágod!?
Gyurcsány toxikus a a környezetére nézve - aki ezt nem is meri fel/el, az NEM JÓ politikus !!!
Gyurcsány meggátolta egy normális ellenzék kiforrását - évtizedeket vett el tőlük !!! !!! !!!
Gyurcsány ugyanolyan hibás Magyarország sorsáért, mint Orbán !!!

Gyurcsány Viktor - Orbán Ferenc
Összekötni őket a kezüket egymás lábához és a Dunába dobni !!!
kulabombaafityiszre
@Nessy: ma, 20:54
Ez az egész amit csinálnak egy sufnituning ahogy a dagadt orbán röfi mondta.
Nessy
@kulabombaafityiszre: Nem tudom olvastad e Orwell Állatfarm c. regényét. Ott van egy disznó, Napóleon, aki átveszi a hatalmat a farmon, amikor nincs ott a gazda, és naponta újabb rendeleteket tűz ki az ól ajtajára, amire a birkák lelkesen bégetnek!
ómió
Hogy kinek az oldalán állnak az efftársak? Ez eddig nem volt "tiszta"!? Hát, azokén, akiktől a "guruló dollárjaikat" kapták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.