Nincs tévedés, nem az ezért közpénzen fizetett közszolgák hathatós munkájának köszönhető, hogy egy nap alatt esély látszik arra, hogy az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben az utolsó műtőssegéd távozását követően mégsem állnak le az operációk. Brávó, Pintér ezért is felelős miniszter úr!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim, téged sokat vertek a nevelö szüleid és mindíg csak a buta buksidat, amitöl még butább lettél mint eredetileg!
Nessy
Az is demagógia, hogy a szakdolgozók majd egyszer kapnak talán béremelést, de a többi, nem szakdolgozói státuszban levőkről még szót sem ejtenek? Ami az igazi probléma, hogy ez nem egyedi eset! Nem egy műtét azért marad el, mert műtó, meg orvos még talán akadna, bár anasztes nehezen, de a team többi tagja, műtősnők, műtősök, technikai személyzet, tc. nincs elég.
Néro2
Mottó:
Aki Nagy Orr Bán rendszarát támogatja az vagy csak vegetatív idegrendszerrel jött a világra vagy maga is pont olyan korrupt min a rendszar amit támogat.

Értem. Meg világszínvonalú az egészségügy de azért a NER világszínvonalú egészségügy magas szintű száguldását Olajossanya Sikeres vezetésével 1 azaz egy műtőssegéd megakasztja.
Mi a fax is van i-gáz-gató úr ?
Hát már a főispán is kevés egy vármegyében , hogy száguldás legyen a HUN-ban a NER vezetésével ?
Hát ugye mit kéne még csinálni ?
Talán egy helyettes főispánt meg két alispánt és a vármegye tábla alá szerelni még egy vármegye táblát.
Már ha érti kedves i-gáz -gató úr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.