Még régen.

A baloldal miatt szűnt meg a 13. havi nyugdíj – állítja a Fidesz

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A baloldal volt az, amely kormányzása alatt elvette a 13. havi nyugdíjat, és azt sem szavazta meg, hogy visszakapják azt az idősek – reagált a Fidesz kedden közleményben Tóth Bertalan szocialista frakcióvezető nyilatkozatára.

Hangsúlyozták: az Országgyűlés hamarosan szavaz a költségvetésről, benne az emelt összegű 13. havi nyugdíj kifizetéséről és a rezsicsökkentés védelméről.

Ismét ki fog derülni, hogy "a dollárbaloldal valójában kinek az oldalán áll" – fűzték hozzá.

Korábban online sajtótájékoztatóján Tóth Bertalan minden nyugdíjasnak 13. havi ellátásként az átlagnyugdíjnak megfelelő összeget, 205 ezer forintot javasolt.

Forrás: mti.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Arról a 13. havi nyugdíjról van szó, amit a Fidesz, meg sem szavazott???
2003. február 4-én szavaztak róla a képviselők.
A Fidesz-frakcióban 104-en nemmel szavaztak, ketten tartózkodtak, 55-en (köztük Orbán) nem nyomták meg egyik gombot sem.
2009-ben szűnt meg, vagyis, hat évig járt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Fenyöfa58: A bolsi csigák körében te vagy othon! Vázold!
amortizáltok
nem tudom de ez simán meghazudtolja azt amikor olyan volt a gazdasági helyzet . Most meg jönnek évek óta a MARHASÁGUKAT magyarázni. még azt sem ismerik be mikor és ki volt kénytelen ezt meglépni?Ja igy a másikat kőnnyű ám alázni mocskolni. Irjátok ide TROLLOK ki volt akkor miniszterelnök? és mi volt azok és indok amiért
ezt meg kellett lépni. Aki tette az meg kemény pénzűgyi tapasztalattal birt. NEM úgy mint az orbán mindenbe beletúr mindent maga intéz mégis 200 as sleppet tart maga körül. MINEK IS ???
balos
@ómió: rólad még a szar is lepereg úgy utál,de a geci az megmarad rajtad csicska!
ómió
@balos: Most meg szarkupac geciszopó bolsi csicskaként hazudnád másra önmagadat? Ne erőlködj, mert csak még idiótább maradsz!
kulabombaafityiszre
a baloldal bevezette eztet a svájci indexálást a nyugdíjakra.Már a neye is rossz.Mi az hogy svájci,meg indexálás.A nyugger nem is érti,hát nem svájciak vagyunk mi hanem magyarok,indexáljanak a svájciak.
Igaz így egy picivel kevesebb lett a nyögdíj,de akkor is magyar nyugdíjas seggébe magyar lófaszt.
Majd a viktátor megoldja okosba,mindenkinek ad egy nyócvanast,ha a számok aztat mutatják.
Juhász István
11. éve vagyok NYÖGDIJAS. Azóta egyetlen ft. EMELÉST sem kaptam ! Mindég, a / KSH / BEVALLOTT INFLÁCIÓ mértékéval egyező mértékű KORREKCIÓT kaptuk. Tételezzük fel... hogy az infl. mértéke egyszer 1.5 %- os lesz ! Ebben az esetben a nyugdijasok kapnak majd 1.5 %- os " EMELÉST "??? Lehet röhögni ezen, de nekem nem sikerül...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok