Dolgoznak, készülnek.

Gyurcsányék készülnek, hogy átvegyék a kormányzást Magyarországon

Fotó: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Gyurcsány Ferenc legfrissebb posztjában ezt írta: 

"A Köztársaság következő kormánya készül feladatára. A köztársaság szövetség. Az emberek okos, becsületes szövetsége, hogy vigyázzanak egymásra.

A Magyar Köztársaság következő kormányát Dobrev Klára fogja vezetni.

Dolgozunk."

- írta a volt miniszterelnök a Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@percsi: @KisTehen: @Eladott Ország: @percsi: @Horizont: Nos kedveskéim, ha nem tudtoka kérdésre válaszolni akkor megértem, mert valós kezelés alá kell vetni benneteket! Kezdjük is menten egy ajánlással! Nektek a gyurcsény dobrevvel együtt először is meg kell keresztelkedni, majd ha kicsit megérettetek akkor első-áldozni, majd bérmálkozni! A sorrend nem felcserélhető, mert nem a zsidóéknál vagyunk! Meg azért se kell beszarni, hogy levágják a farkatokat, vagy nunit peckelnek, igaz nem is fogják visszavarni! Szóval ha ez megvan! és egy megkeresztelt kereszténynek megfelelően tudtok őszíntén szólni akkor majd beszélünk!
De addig zsolozmázzátok szaporán >> az usa-nato takarodjon Európából, az Eu vezetése a korrupt,háborúsbűnös buzi banda meg a sittkóra! Ha nem teszitek a pokol kapúja nyitva vagyon és a huzat bizony bévisz benneteket! ÁMEN!
NKF
Na,OK készüljenek!Igaz készülnek már 12 éve,nem baj! A következő nem 2/3-ad lesz hanem
4/5-öd!Ennyi!
Németh István
@NKF: hm. tudod nem vagyok fideszes, de komunista magzat sem, DE amit a fidesz elért és annak érdekében, hogy azt elismerjék, hogy az aljas ellenpropaganda, a hazárulás ellen fellépjen NEM KÉPES HATÁROZOTTAN CSELEKEDNI akkkor megérdemli, hogy jó vastagon a fejére szarjanak! ÉS megfordúljon a választási arány! Ez persze a népnek egy bagy bal-alsó csapott lenne, tán bal horog is egyben. DE ezt a nép is megérdemelné mert az a nép aki nem képes felmérni a fideszes kormányzás mindenkori legeredményesebb voltát a nagyon sok szemét betartás és hazaárulás, a guruló dollárok korrupciós folyamatának súlyát!! ÉS AZT AZ IGYEKEZETET AMIT A KORMÁNY FOLYAMATOSAN PRODUKÁL, akkor bizony lehet bukta is!
de lényeg, hogy az usa-nató armada takarodjon Európából, a moslék korrupt aljas, buzi Eu. vezetés a háborúsbűnös banda meg a börtönbe!
Németh István
Különben és FENEMÓD TÁRGYILAGOSAN!! >> ugye igazoltan a békéért ácsingózó ezt deklarál-tan a pápasággal igazolható nemzet vagyunk! Nos mint ílyen senkiben ónemmerűlt fela gondolat az emberi értékek tiszteletének jegyében hogy kötös indítvánban, vagy akár Pápai-Nemzeti közös petícióval felszólításra kerüljön az usa vezetése, a szenátus, hogy azonnal hagyják abba az EURÓPAI idegen féltekén folytatott idegen országbeli fegyveres felbújtó tevékenységét! Vonja ki a katonai hatalmat, diktátumot és az elnyomást jelentő armadáját EURÓPA teljes területéről!
EZ különösen az ORBÁN VIKTORUNKNAK és a Pápa atyácskának lenne az első feledata!
Vélelmezem, hogy ennek a visszajelzése fene nagy csattanásként érvényesűlne! Ebbe gyakolatilag az Eu. elnöksége is belebukna! Mégpedig fene gyorsan!
Ezen szíveskedjetek elmélkedni, hogy vajh a békeharcos országvezetésünk és a pápa atyus komolyan gondolja és veszi ezt a fantazmagóriát,vagy csak puffogtatják a lózungot! ÁMEN!
Lepényleső
Blabla...minden erejével azon van a vizet a bán malmára hajtsa,- az országot osztva,tagolva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.