Nagyon hideg lesz a jövő hét elején, ismét eshet a hó is.

Hó és durva mínuszok rúgják ránk az ajtót

Mínuszok mellett fagy is várható a jövő héten. Forrás: Pixabay

Vasárnap nyugaton – északnyugaton csökkenni, a középső és keleti országrészben viszont átmenetileg erősen növekedni fog az alacsony szintű felhőzet, viszont hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap. Késő délutántól, kora estétől észak felől frontális, vastagabb felhőtakaró húzódik az ország fölé, komolyabb csapadék nélkül – írja a Blikk.

Az északi, északkeleti szél több helyen lesz élénk, a Dunántúli-középhegység és a Balaton térségében olykor erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű. Késő estére -4 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

Az éjszaka első felében még erősen felhős idő várható, majd az éjszaka második felében csökkenni kezd a felhőzet, néhol maradhatnak reggelre felhős részek. Számottevő csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél jobbára mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -6 és -1 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

Hétfőn nyugaton, északnyugaton csökken, a középső és keleti országrészben átmenetileg erősen megnövekszik az alacsonyszintű felhőzet, emellett azonban hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Késő délutántól észak felől frontális, vastagabb felhőtakaró húzódik ránk. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél több helyen lesz élénk, a Dunántúli-középhegység és a Balaton térségében olykor erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között valószínű – írja a met.hu.

Kedden felhőátvonulások várhatók hosszabb-rövidebb napsütéssel. Elszórtan előfordulhat zápor, hózápor. Az északnyugati, nyugati szél nagy területen megerősödik, főként az északnyugati szélcsatornában viharossá fokozódik. Hajnalban általában -2 és +2 fok között alakul a hőmérséklet. Kora délután 4, 8 fokot mérhetnek.

Forrás: Blikk, met.hu
Fotó: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Apád rúgta anyádra az ajtót amikor megcsinált, hülyegyerek.
Emmersson71
Ha ezeket a firkászokat egyszer elvinnénk egy valóban nagyon hideg helyre, talán nem írnának baromságokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.