Három, a 2022-es választáson még közösen indult ellenzéki párt vezetője is beszédet tartott hétvégén. Videón mutatjuk, hogyan látja Donáth Anna, Gyurcsány Ferenc és Ungár Péter a választási vereség tanulságait és egymást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Lehet szidni Gyurcsányt meg a DK-t, csak az a baj, hogy az ellenzék többi pártjánál LMP, Párbeszéd, Jobbik, Momentum, Kutyapárt, vagy az MZP féle MMM mögött, nem látok semmiféle teljesítményt. Szerintem inkább hálásak lehetnének, hogy az összefogás által becsúsztak a parlamentbe és még mérik őket valamennyire. Aki a legnagyobb ellenzéki párt és vezetője nélkül akarja leváltani a fideszt, az valójában a fidesz szekerét tolja! Pont! Aki nem lép fel a fidesz ellen, az igazából támogatja őket. Valaki vagy a fidesszel van, vagy a fidesz ellen. „Ők abban hisznek, hogy a DK hozza el a megváltást, én Istenben hiszek” (Donáth Anna) Na akkor jóvan ennyit Donáthról is. Tessék jobbat csinálni! Mi akadálya, hogy a többi párt sikeresebb legyen? A törpepártoknak 2022 volt az utolsó remény és tudják, hogy az egyetlen esélyük, ha beállnak a nagyobb párt mögé, máskülönben eltűnnek a süllyesztőben. Talán nem is nagyon kell csábitani őket.
neverland
Mondja ezt egy buzi zsidó, akinek Kabünacsalkól amrcsi az anyja és összefonódádsa van az üzletében, és 21, 2 időmnkjént 3v százalékon álla pártja, amit egy mocskos zsidótól örökölt, Shit valami... Ja, megvan Schiffer zsidó.
Így egyből már hihető az akármi!
neverland
Majd biztos érdekel a véleményed.
Hát kurvára nem érdekel, hogy te mit hiszel rosszul!

Erre már próbáltam utalni korábban finomaman, de most direkt utalok rá.
neverland
Én túlélni ezt a világot nem bírom.

Veszek a egy PlayStation 5 is, hogy kibírjam ezt a sok kényszert.

Te tudod miért ítéltetsz meg?
Miattam! Mert nem hagytál békében!

Hagytál volna békében, akkor lemmónne mékében,mi esélyed., de így, hohgy nem hagytál békben, elpusztulsz.
neverland
Imádom, amikor elbóveztem a fonalat. Ezzel égő szenezót gyűjtök az ellenem fellépőkkel szemben.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: tegnap 20:14 ☻ Azt csak a fidesz szeretné, hogy az összefogás befuccsolt. Az ellenzéki pártoknak egy szerencsétlen idiótát sikerült választani MZP személyében, akinek a petrencés rúdból sikerült fogpiszkálót csinálnia, de a végén azt is elb@szta. Az előválasztás véghajrájában sikerült az orbánjugendi fidelitas bázist mozgósítani, hogy MZP befutó legyen, ő a fidesz téglája. Emlékez vissza, hogy mennyire örült ennek Lúzer János is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.