Emlékeznek még, amikor néhány éve LázárJános -akkor kancellária miniszter- sápadtan, remegő szájszéllel jelentkezett be Bécsből azt állítva, hogy a migránsok már élhetetlenné, megszállt területté változtatták az egykori császárvárost?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
Lázár is kissé tulzásokba esett sőt mióta visszatért már jellem nélkülivé vált maradtt volna csendbe nem a fejlesztéseket kritizálja az nem kerül pénzbe csak játsza a nagyurat de rosszul 40-60c % os beruházásokat likvidál akkugyár meg a nép nyakába varrva vinné al meg felcsutra aki termeli és majdan 100 évig sem győzi a visszaáramló termékek ártalmatlanitását Mert az akku okmányjelleggel lesz ám lekövethető aki termelte vegye vissza ártalmasitását is és a napi 1 milla köbméter vizigény az a holdról kerül ide ??? vagy a Fekete tengerből a Tiszára meg a mellékfolyókra annó tározókat épitenek a szomszédaink akkor A hóhegyről talicskázzuk ?? visszük debrecenig ? ész megáll ám. más a termelési energia igénye a termelt nek napi 1/3 a kéne ugyebár ? a gyártáshoz ? logika??? nem kallodhat el egy sem az erdők széli bokrok alá mert ki vette ki gyártotta megjelenik daradonként EZ A BIZNISZ negativuma is ám.a vesztesség mint TÉNYEZŐ 20 év miltával is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.