Több fotó is napvilágot látott a találkozásról.

Orbán Viktor tárgyalt Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Kiriákosz Micotákisz görög (j), Andrej Plenkovic horvát (j2), Robert Golob szlovén miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár (b), valamint Rumen Radev bolgár és Nikosz Anasztasziadisz ciprusi államfő társaságában külön találkozón tárgyal Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel (szemben b2) Brüsszelben, a kétnapos EU-csúcs helyszínén 2023. február 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, létrejött a nagy találkozás Brüsszelben, egyúttal pedig Orbán Viktor fel is kikerült egy mémoldalra.

Orbán Viktor miniszterelnök a görög, a horvát, a szlovén miniszterelnök, az osztrák kancellár valamint a bolgár és a ciprusi államfő társaságában külön találkozón vett részt Brüsszelben, az EU-csúcs helyszínén Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbán Viktor korábban közösségi oldalán arról írt:

Magyarország továbbra is humanitárius és pénzügyi támogatást nyújt Ukrajna számára.

Hozzátette:

támogatjuk az azonnali tűzszünetet a további emberek halálának elkerülése érdekében, Magyarország a béketáborhoz tartozik.

Forrás: MTI.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Néro2: A karmelita rendfőnök már el is indult Ukrajnába, az 500 liter miseborral. Az erkölcs ès a jó èrzès teljes hiányát mutatja ez az eset! Megint megszégyenítették Magyarországot! Abból a rengeteg ellopott pénzből csak erre tellett? Szégyen! Gondolom a fidesz hívők most verik a mellüket ,hogy milyen adakozó a kormányuk! 500 liter misebor! Ez volt a legolcsóbb megoldás. A határon majd szenteltvízként vámkezelik? Mire odaér újra tankolhat! Szenzációs! A hordószónók meglékeli a hordót! Reggel mise, aztán semmi se, mert ellopta. ( a barát atya)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282275516_2099686823569374_4292462570784257799_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=uzmwTj7hcFkAX907a7i&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDz4PSfztkuB1tkI3jGx_lryGtzHDCvnQuzYGXziSAmDQ&oe=63EA1FA4
A misebor után a következő körben küldünk egymillió fideszes kitűzőt, fülbevalót( krotáliát) ! A "punitörlősnek" már ugye nem szabad hordania. Inkább hűtőmágnest, és mindig tudják fokozni, hogy az ember arcáról lesüljön a bőr szégyenében. A jóbüdösqrvaanyátok volt már?
uploads.disquscdn.com/images/36f3aeca840be715761088f37e4e6fbebf4ac669517f8e1eefa14eaba0330817.jpg?w=800&h=804
Pedig 500 liter vodka hatásfoka lényegesen jobb 500 liter misebornál.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.imgflip.com%2F6hzc5c.jpg&key=wmZ_frsvzQNE8OUPP5UtYA&w=800&h=527
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Remélem fölfogta és értelmezte O.V. szavait a ripacs...!
Terminátor
@verőce21: Szerintem felfogta és értelmezte
O1G szavait, amikor odaígérte a Ripacsnak az egyik nem gyűrött nyakkendőjét.
nemkati
0rbán szavaiban és tetteiben Oroszország, Putyin mellett áll, és ez nyilvánvaló a mai szereplésében is. A themoscowtimes.com tudósítója így számolt be erről:

Arriving at the summit, Scholz told reporters: "We are gathered here today to give a sign of solidarity and unity.
We can send out this signal once again and show that we will continue our support for Ukraine in defending its independence and integrity for as long as necessary."
But one leader sounded a different note. Hungary's Prime Minister Viktor Orban, the EU leader closest to Putin, did not applaud as Zelensky joined his colleagues for the group photo. In a social media post, he said Hungary would send Kyiv humanitarian aid but called for an immediate ceasefire, rather than Ukrainian victory. "Hungary belongs to the peace camp!" he declared.

Azaz:
A csúcsra érkezve Scholz azt mondta újságíróknak: „Ma azért gyűltünk itt össze, hogy a szolidaritás és az egység jelét adjuk. „Újra elküldhetjük ezt a jelzést, és megmutathatjuk, hogy továbbra is támogatjuk Ukrajnát függetlenségének és integritásának megvédésében, ameddig csak szükséges.”
De az egyik vezetőnek más hangja volt. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a Putyinhoz legközelebb álló uniós vezető nem tapsolt, amikor Zelenszkij csatlakozott kollégáihoz a csoportképhez. Egy közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt mondta, Magyarország humanitárius segélyt küld Kijevnek, de azonnali tűzszünetre szólított fel, nem pedig Ukrajna győzelmére. "Magyarország a béketáborhoz tartozik!" – jelentette ki.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 20:27
Hazudozós,manipuláló kis hülye troll vagy.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 20:27
Gondolom,ha magyarországot megtámadnák.elfoglalnák a felét ,akkor is azt pofáznád a béke a megoldás inkább vesszen az ország fel,feladnád harc nélkül,mert te aztán gondolkodásra használnád a fejed,meg imádod a hazádat.HAHAHA
Te kis hazudozós troll.
Azért vannak olyan emberek akik nemcsak pofázás szintjén szeretik a hazájukakat,hanem képesek akár az életüket is áldozni érte.Na ezek nem ti vagytok csicskák.
ómió
A péniszvirtuózzal!? Hát, annak meg mi értelme?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.