Orbán Viktor miniszterelnök a görög, a horvát, a szlovén miniszterelnök, az osztrák kancellár valamint a bolgár és a ciprusi államfő társaságában külön találkozón vett részt Brüsszelben, az EU-csúcs helyszínén Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

"A testbeszédük mindent elárul" – sokatmondó fotón Orbán Viktor és Zelenszkij kézfogása
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) Kiriákosz Micotákisz görög, Andrej Plenkovic horvát (b), Robert Golob szlovén miniszterelnök (b4), Karl Nehammer osztrák kancellár (b3), valamint Rumen Radev bolgár és Nikosz Anasztasziadisz ciprusi államfő társaságában külön találkozón tárgyal Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel (j2) Brüsszelben, a kétnapos EU-csúcs helyszínén 2023. február 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Létrejött a nagy találkozás Brüsszelben, egyúttal pedig Orbán Viktor fel is kikerült egy mémoldalra, de Zeleszkijjel is sikerült tárgyalni.

Találkozó Zelenszkij elnökkel

A bejegyzés alatt többen is sérelmezték, hogy miért nem néztek egymás szemébe a kézfogás alatt. 

Testbeszédük mindent elárul

- fogalmazott az egyik kommentelő. 

Sokan úgy vélik, Zelenszkij "nem mert" a magyar miniszterelnök szemébe nézni, de van, aki szerint Orbán Viktor csak azért választotta ezt a képet, hogy "úgy tűnjön mintha Zelenszkij becsicskulna, különben Putyinnak magyarázkodhatna".

Természetesen készült róluk olyan kép is, ahol egymás szemébe néznek a kézfogás alatt. A másik biztos jobban tetszett a miniszterelnöknek.

"A testbeszédük mindent elárul" – sokatmondó fotón Orbán Viktor és Zelenszkij kézfogása
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kezet fog tárgyalásuk után Brüsszelben 2023. február 9-én. A magyar kormányfő Kiriákosz Micotákisz görög, Andrej Plenkovic horvát, Robert Golob szlovén miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár, valamint Rumen Radev bolgár és Nikosz Anasztasziadisz ciprusi államfő társaságában külön találkozón tárgyalt az ukrán elnökkel a kétnapos EU-csúcs helyszínén 2023. február 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nem kell tullihegni egy fotot. Persze a naci fideSS agymoso media ezt szivesen megteszi.
jáger laszló
A lyukas zoknis angol király pedig tankot ajándékoz a szeretett Volodimirnek
Persze mindezt a Peace érdekében!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Szeretném én eltiporva, putty diszno versikéje szerint megszégyenítve, szegényen és a nagy hidegben dideregve látni, esdeklő szemekkel ezt a mi dagadtunkat ! Szégyenletes egy figura, ehhez nem fér kétség !
Aki Én
@Yoda69: nem véletlen csinálja ezt az agymosó média. Nézd meg az agyhalottakat, hogy lihegnek a semmin.
orbánról évtizedek óta köztudott, milliónyi fotó, videó bizonyítja, hogy rendszeresen nem néz az emberek szemébe ha kezet fog. Ez egy neveletlen suttyó nem diplomata. Ezt egy gyereknek is tudnia kell, tudják is.
Az is nagyon durva volt, amikor Orbán megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el, mert az ő kultúrájukban ez durva. Ezt mondjuk egy ilyen találkozáskor illik tudni egy kormányfőnek. Persze nem egy suttyónak.

www.youtube.com/watch?v=lYyTA0B_QVg&t=10s

Egyébként számtalan fotó készült, ahol a szemébe néz, nem véletlen választották a ge-cinek ezt a fotót.
assets.4cdn.hu/kraken/7rKf8mCnUUzG1GJqDs.jpeg
assets.4cdn.hu/kraken/7rKf7x1prNX112rhFs.jpeg?width=800
assets.4cdn.hu/kraken/7rKf6uRTO1ZN1g717Rs.jpeg?width=800
jáger laszló
Testbeszéd elemzése csak felületkezelés!
Nem ad választ a valóságra,mert az nem látszik!!
Az ok mélyebben van elrejtve
A tudatunkban!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.