Biztosra ment Mészáros Lőrinc felesége.

Várkonyi Andrea nem aprózta el: Méregdrága ruhában tündökölt a Hungexpón
Fotó: RTL

Megnyílt a 29. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás (FeHoVa) csütörtökön a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A régió vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóján 12 ország több mint 200 kiállítója mutatja be újdonságait négy pavilonban, a rendezők számos szakmai programmal várják az érdeklődőket. Idén először lesz aFeHoVa-n aukció, a befolyt összeg a Vadásztrófea Alapítvány vadvédelmi és edukációs programjait támogatja. A négy napon át tartó rendezvénysorozatot a X., jubileumi FeHoVa-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítással együtt rendezik meg – írja az MTI.

Ugyan arra nincs szabály, hogy egy ilyen eseményt milyen ruhában illik meglátogatni, az biztos, hogy Várkonyi Andrea egy Louis Vuitton ruhára szavazott.

Mészáros Lőrinc választottjának ruhája 2990 euróba, az aktuális árfolyam szerint 1 154 800 forintba kerül. Az eszmei értéke pedig talán ettől is több, ugyanis most éppen nem kapható – írja a hvg.hu

Várkonyi ruhája itt tekinthető meg.

Forrás: MTI, hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce21: mire véljem ezt a kritikai hangot? Kijózanodtál?
verőce21
20:17) Mi lesz, ha Gold-digger Óndikám ebben az évben már 3 milliárd forintot kér a szolgáltatásaiért? Elvégre fejlődőképes a cége..., meg aztán a lánykája is cseperedik..., csak nem fizet bochkor a végtelenségig gyerektartást...!
Dr. Proktor
@Horizont: Fogy rendesen a Daedalon esténként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.