A független parlamenti képviselő számolt be arról, hogy van Zuglóban, az Angol utcában egy ház, abban 90 lakás, tehát 90 család lakik ott, legalább 200 magyar állampolgár ahol furcsa helyzet állt elő.

 A kormány állítólag mindenkit megvéd, csak őket nem – Hadházy szerint nem tesz semmit az Orbán-kormány

Bejegyzésében kitér arra, hogy a kormány állítólag mindenkit megvéd a rezsiárak emelkedésétől, csak ezt a 90 családot nem meg a hozzájuk hasonló helyzetben lévő, ki tudja hány embert.

A ház több mint egy évtizede nem tud társasházzá alakulni, mivel a kivitelező és a finanszírozó bank azóta vitában állnak egymással. Erről az ott lakók nem tehetnek, kénytelenek együtt élni azzal, hogy az egész ház egyetlen ingatlan, ún. osztatlan közös tulajdonuk.

A politikus szerint ez addig nem is okozott különösebb nehézséget, amíg a kormány el nem engedte korábbi csodafegyverét, a “rezsicsökkentést”. A Fidesz szerint, ugye, mindenkit megillet a kedvezményes gáz- és áramár. De ennek a háznak a lakóit mégsem, hiszen nem társasház, illetve több mint négy lakóegységből áll az épület.

A korábbi, havi egymillió forintos gázszámla decemberben már 5,5 millió forintra ugrott.

Munkatársai alaposan körbejárták a témát, írtak mindenkinek, aki szóba jöhet. A válaszokból kiderül, hogy egyedül a kormánynak lenne joga tenni valamit, de az energetikai államtitkár válaszleveléből az derül ki, hogy ezt hiába várják.

A helyzet egyáltalán nem egyedi, csak Zuglóban több hasonló helyzetű házról tudok, országszerte akár több száz is lehet, sok ezer érintett családdal.

- írta a politikus.

A családokat nagy erőkkel védelmező kormánynak erre a problémára annyi a cinikus válasza, hogy ők „Európa legalacsonyabb földgázárát biztosítják a magyar családok számára”, ezt a helyzetet pedig egy „kormánytól független vita” okozza.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 18:44 ♣ Nem lopnak eleget! A maffiaállam úgy lop, mintha nem lenne holnap! Ez a kormány az EU-tól egy eurócentet sem fog kapni, következésképpen a magyar népet fogják tovább nyomorítani, de egyszer mindennek vége lesz és nagyot fog szólni!
jáger laszló
Szerencsére nekem, 1 20 lakásos családos társasház jutott osztályrészemül amelynek 1.lakása az én tulajdonom!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Na, de Hullaházy efftárs! Nem előbb kellett volna ezt jelezni valakinek?! Vagy így zaftosabb a "bolsi mutogatás"!?
amortizáltok
akkor hová lett átcsoportositva 390 milliárd a rezsivédelmi alapból, na ki vele kinek kellett jóbban? vagy már a
nyugdijasoknak irogatosdidra sem tellik ??? amúgy 987 x elhangzott ki mikor mennyit kap hogy a fél ország megtelt a híradásotokal a csapból is az jött, akkor most hálálkodjunk a HAZUG VEZÉRNEK .ne levelezz mert csak a válságot és a gyűlöletet gerjeszted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.