Orbán Viktor szeptember 26-án a Parlamentben azt mondta, lábon lőtte magát Európa az oroszok elleni szankciókkal. Ehhez képest a legfrissebb számok szerint az unió gazdasága elkerüli a recessziót, sőt az orosz-ukrán piac részleges elvesztése ellenére még növekedni is fog.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@vacsi: Ez a helyes megfogalmazás, a csútkányt kell tökönszúrni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@vacsi: Ez a helyes megfogalmazás, a csútkányt kell tökönszúrni...
csak úgy....
európa nem lövöldözött, viszont magyarország úgy járt mint szegény jimmy , csak most 0rbánnál volt a fegyver ...,a szándékosságról vagy a szakértelem hiányán lehetne vitatkozni.
csipetke
Sose fogja beismerni orbán,hogy a sz@rt se érő kül-,bel,és gazdaságpolitikájuk miatt vagyunk nyakig a trutyiban. Mutogat ----még közel 13 év elteltével is---Gyurcsányra,Brüsszelre, időnként előrángatják Sorost, mindenki hibás,csak ez a dilettáns,impotens kormány nem. Illetve csak orbán,merthogy ő maga a kormány. Jó példa erre nagymárton, aki amikor hivatalba került,azt mondta, hogy ki kell vezetni az ársapkákat, mert ez nem jó megoldás. Eltelt pár nap, és dicshimnuszokat zengett az ársapkákról. Róna Péter közgazdászprofesszor azt mondta,hogy ezt az embert ma már megbuktatná az egyetemen..És sajnos csupa ilyenből áll a biodíszlet kormány. Ide egy komoly szakértői kormány kellene, nem ilyen szél összefújta kupac, orbán kézivezérlésével
Sámannus
@vacsi:Meg olyan is van hogy a gecik nem szertak a kütúba csak a kávájára.
csak úgy....
@Maccska: te csak a vadhajtások buzis cikkeit kedveled és csak ahhoz is értesz!
csak úgy....
@Shikari: macsska tibi, hol és mikor jártál utoljára európában , te hazúg csöcselék?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.