Dr. Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő tette ki közösségi oldalára a meglepő hírt, hogy Rogán Antal, a propagandáért felelős miniszter Völner-Schadl ügyben érintett jobbkeze, Nagy Ádám is a Vodafone felügyelőbizottságának tagja lesz.

Érkeznek a Vodafone-ba Rogán emberei – A Völner-Schadl bűnügyben érintettség a legjobb ajánlólevél?

Jobbnál-jobb arcok kerülnek a Vodafone igazgatóságába. Forrás: Vodafone

Hadházy ezt írta:

Vodafone felügyelőbizottságában landolt az a Nagy Ádám, akinek legalább három jogi vizsgáját a korrupt végrehajtó papírozta le a korrupt egyetemi oktatókkal. Ilyen csak lecsúszó banánköztársaságokban van. Olyan országban, ahol a propagandaminiszter tudja, hogy az ellenzék megengedi neki a propagandagépezet működtetését és ezért tudja, hogy az emberek nagyobb többsége nem fog hallani erről a világraszóló botrányról (sem).

A Vodafone ötfős igazgatóságába három fő érkezett a magántulajdonos, tehát a NER-ékkő 4iG részéről:

Blénessy László, a 4iG Nyrt. általános vezérigazgató-helyettese, a Vodafone vezérigazgatója;

Linczényi Aladin Ádám, a 4iG igazgatósági tagja, alelnöke és

Fekete Péter Krisztián, a 4iG vezérigazgató-helyettese.

A Magyar Állam oldalról pedig Rogán Antal miniszter (Miniszterelnöki Kabinetiroda) bizalmasai érkeztek az igazgatóságba:

Nagy Ádám, Rogán Antal kabinetfőnöke és

Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke.

Nagy Ádám a Völner–Schadl-ügyben való érintettsége révén, Guller pedig a baráti oligarchákat támogató Kisfaludy-program atyjaként szerepelt mostanában a sajtóban – írja a Telex.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Rogán a háttérhatalomban!!!???
Hát úgy tűnik!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
drrotf
Csupán jó indulatból felhívnám a kormányfő figyelmét arra azért vigyázni kell ,hogy a kuratóriumból szabaduló miniszterek és államtitkároknak is be kellene hogy kerüljenek valamelyik most megvásárolt cég vezetésébe, felügyelő bizottságába, mert most a jövedelmük 1-1,5 millió forinttal kevesebb lett mint egy hónappal ez előtt volt, és aki a sok pénzt megszokja az ragaszkodik is hozzá.Úgy érzi, hogy az neki örökre járt, mert csak így volt megfizetve!Ne hogy már úgy érezzék ezek "kisemmizettek", hogy meglopták őket.
ómió
És oda se efftársakat ültetnek!? Na, ne má'!
simmering73
"Az ország diktátorának bizalmi embere alá helyezték a titkosszolgálatokat, miután kivették a szakmai ellenőrzés alól, és tisztogatást hajtották végre a megbízhatóság alapján. Ezután megvásárolták az ország csődhelyzethez közeli állapotában az egyik nagy telefontársaságot, amely szintén Rogán ellenőrzése alá került, és így közvetlenül a titkosszolgálatok közelébe jutott. Vajon az olyan állam, amely már a közelmúltban is törvénytelen lehallgatásokat folytatott, milyen céllal vásárolta meg a Vodafone-t, amelyhez nagyon sok magyar előfizető tartozik, és még többet fognak odacsalogatni?"
nepszava.us/az-hasznaljon-vodafone-t-aki-szereti-ha-lehallgatja-rogan-titkosszolgalata/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.