Bár uniós főnöke, Ursula von der Leyen elfogadta magyarázatát, megszólalt egy néppárti politikus, aki szerint az ő felszólalására reagált a magyar biztos. Roberta Metsola, az EP elnöke felkérte a képviselő-testület illetékes szolgálatait, hogy vizsgálják meg, pontosan mi történt, amikor a magyar uniós biztos a nyugat-balkáni bővítéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolt. Az egyik felszólalás után ugyanis bekapcsolva maradt a mikrofonja, hallani lehetett, amint magyarul azt kérdezi mellette ülő kabinetfőnökétől: " hány hülye van még?"

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ilyen büdösbunkó maffiózók miatt olyan lesujtó az országunk megítélése...
De a hülyemagyar maffiahívőket mindez nem zavarja: ők a következő választáson is beszavazzák ezeket a gazembereket...
amortizáltok
megszámlálhatatlan még itthon is szükitve aki a fideszre szavazott és szavaz .1,5- -1,6 millió de tudjuk már, hogy az a MAGYAR Lakosság 97 %-a mondja nekik orbán és el is hiszik lásd a Brüsszeli szankciós plakátokon Hogy ezek hol jártak iskolába az rejtély kb 8 x járták az első osztályt is ?14 évesen kimaradtak tőbbre nem tellett.
Fenyöfa58
@KisTehen: MI nálatok a közös érték ???ŐRDŐG ŰZÉS A KOLOSTORBA !!??? TE NAGY MARHA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok