Hantoson a korábbi polgármester elhunyta miatt kellett új választást kiírni, Szabadegyházán pedig a képviselő-testület tavaly feloszlatta magát.

Két településen tartanak ma időközi önkormányzati választást: Hantoson polgármestert, míg Szabadegyházán a képviselő-testület feloszlása miatt a településvezetőn kívül képviselőket is választanak – olvasható az MTI hírében.

Időközi választást tartanak vasárnap két Fejér megyei településen

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Fejér vármegyei Hantoson azért rendeznek választást, mert a település korábbi független polgármestere, Kovácsné Kardos Valéria tavaly novemberben elhunyt. A választáson négy független jelölt indul, a névjegyzékben 740 helybéli szerepel.

A szintén Fejér vármegyei Szabadegyházán a képviselő-testület tavaly november 17-én döntött a feloszlásáról. A polgármester-választáson három független jelölt indul, a hat képviselői helyre pedig 27-en pályáznak. A választói névjegyékben csaknem 1700-an szerepelnek.

Szavazni reggel hattól este hét óráig lehet.

Forrás: mti.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Persze, a forradalmi lendület nem törik meg, ugye ? Kap majd néhány szavazatot a fidessszel szembenálló jelölt is ? Pénzért mindent, ez az ősi magyar virtus ! Bár ne lenne annyira igazam ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.