Hadházy Ákos újabb súlyos bizonyítékokat hozott arra, hogy Rogán Antalnak és közvetlen munkatársának is része lehetett a Schadl-ügyben.

Hogyan úszták meg Rogánék a Schadl-ügyet? Újabb bizonyítékok kerültek előMTI/Kovács Tamás

A független politikus már korábban is több, bizonyítékokkal teletűzdelt bejegyzést tett közzé a Völner-Schadl-ügyről, ami szerinte sokkal inkább Rogán-Völner-Schadl-ügy. Az előzőekről itt írtunk részletesebben.

Most pedig újabb bejegyzést hozott a témában, amiben azt állítja: a Schadl-ügy aktája tele van Rogán Antal és közvetlen munkatársa nevével. „Az ügyészség mintha nem értené, ami le van írva a jegyzőkönyvekben, nem hallaná, miket mondanak a gyanúsítottak. Próbálok segíteni, hátha megvilágosodnak, és rájönnek, hogy valójában a Rogán-ügyben kellene eljárniuk” – hangsúlyozza.

A múlt pénteken bíróság elé állt szervezet főnöke a büntette előéletű R. Róbert, akit Schadl György „gazdám” néven szólított. Ő pedig – mint egy tanúvallomásból kiderül – fiaként emlegette a fővégrehajtót. R. amolyan elintéző ember volt, mindenféle problémára tudta, kihez kell fordulni. Több, egybehangzó vallomás szerint R. Rogán Antalra hivatkozott, mint aki segít neki elrendezni az ügyeket

– írja Hadházy. De azt állítja, hogy a dolog fordítva is működött, R. több fontos emberről is információkat gyűjtött, például Szíjjártóról, illetve olyan miniszterekről, mint a Paks2-ért felelős Süli János.

Eddig is tudtam, hogy Rogán egy sötét alak, akinek piszkos ügyekben van benne a keze (...). A nyomozati anyagból azonban az látszik, hogy a helyzet súlyosabb, mint gondoltuk. A kormány egyik befolyásos tagja alvilági figurákat alkalmaz, hogy anyagot gyűjtsenek neki más kormánytagok ellen! Mi ez, ha nem a legsötétebb maffia?! És az ügyészség szerint nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben...

– írja. A bejegyzés zárásában pedig azt ígéri, további szereplőket is bemutat majd az ügy kapcsán.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még sok ilyen Hadházyt!!! Még soha senki nem tudta cáfolni.
Egyszer talán beérik a munkája, és borul a maffia.
Mondjuk az emberek többségének a szemében, már régen borult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nanya
@ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: @ómió: ! legalább addig ne firkálj,míg anyádat toszod te félkegyelmű idota !
ómió
@Nanya: Bárcáskurva anyád toszása közben mindig ezeket a "jótanácsaidat" szoktad osztani, bolsiék elmebetege!? Akkor, mihelyt befejezted, takarodj vissza oda, ahonnét téged szalajtottak, az elmeosztály munkásőr tagozatára! Hátha még segíthetnek rajtad!
Nanya
@jáger laszló: rogán lehet hogy most fejleszti tovább az "anya a nő,az apa a férfi " világraszóló fidess találmányt!
Valszeg ott tart,hogy a világraszóló igazságot ki kellene terjeszteni és beleszőni a "halszem,esetleg savótekintet "kifejezést is.
De az is lehet,hogy szabadalmaztatja a helikopteres potyázást.
Nanya
@ómió: Őrjöngsz ? Egészségedre fitymasz.
Jól van na ! Megnyugszik a beteg ! De előbb padlás,kisszék ,kötél !
ómió
@Nanya: Miről delirálsz, bolsiék elmebetege!? A saját zakkantbolsi egódat palástolnád?
Nanya
@ómió: kapd be !

de nem az enyémet ! apádét ,köcsög !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.