Bár maga Borkai Zsolt is azt nyilatkozta, hogy megérdemli, végül úgy tűnik, mégsem avatják Győr díszpolgárává – írja az Ugytudjuk.hu.

Borkai Zsolt helyett egy nála is nagyobb formátumú személy lesz Győr díszpolgára
Fotó: Youtube

A lap szerint vélhetően egyetlen új díszpolgára lesz idén Győrnek: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, akit Dézsi Csaba András polgármester jelölt a címre.

Szijjártó Péter a helyi Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban végzett, majd húszéves korában a város közgyűlésének tagjává választották. Az akkor ellenzéki alpolgármesterként tevékenykedő Dézsi volt a mentora a Fideszben és a helyi politikában – emlékeztet az Ugytudjuk.hu.

Szijjártó Péter azzal is elévülhetetlen érdemeket szerzett a nemzet szolgálatában, hogy megalapította a győri Fidelitast, később pedig a szervezet országos elnöke, illetve a Fidesz megyei elnöke lett. A városban volt önkormányzati képviselő és a párt helyi frakcióvezetője is, mielőtt az országos politika felé fordult volna.

Forrás: ugytudjuk.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Miert nem szajjer joco-t jeloltek, vagy kaleta pedofil gabort? Olyan jo igy egyutt latni a NER elitjet. Egyik betegebb mint a masik.
ómió
@m73: Leszoptad már Gréczy efftársadat, bolsiék faszszopója!? Ki ne hagyd a mai "szelfiteket"!
namihami
A bőség zavara...
Ez van, amikor sok van.
ómió
@m73: Most meg már a tetvesbolsi aberrált önmagadat hazudnád másra, Bite efftársad leszopójaként!? Te is undorodsz a saját szarkupacságodtól? Fel a fejjel, aberrált bolsi fajgörény! A bárcáskurva anyádat, azért, még biztos megdughatod!
Clavigo
" nagyobb formátumu ..".. Valszeg arra a rohadt nagy lófejére gondoltak,,meg a paripaszerű arcára.
balos
@anyabaszó-szópó-ómió: Remélem érdemeid elismerése mellet megkapod végre a putyinnagyvalag rendest!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.