Két napig Budapesten vizsgálódott az Európai Parlament Pegasus-bizottsága, de a kormány tagjai nem voltak hajlandók találkozni velük. Varga Judit vádaskodásait a küldöttség vezetője összeesküvés-elméletként jellemezte és úgy vélte, azok többet mondanak el a miniszterről és a tisztelet hiányáról, mint róluk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
"Arra sem kaptak választ, hogy Varga Judit pontosan hányszor adta át a feladatot az azóta korrupcióval vádolt, így posztjáról lemondott Völner János államtitkárnak. "
Ez egy részlet kérdés.
Ennek nincs mentesítő jelentősége Vargára nézve,mert miniszterként egyszemélyi felelősséggel tartozik a tárcáért!!Már jó lenne,ha felfognák,nem diszpinytnek ül a minisztérium élén és markolja fel a többmilliós fizetését, a FELELŐSSÉG őt terheli ,nem maradhat ki a buliból.
Alfa
varga jucus egy gazságügyi bárcás prosti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.