A finn házelnök és a parlament külügyi bizottságának alelnöke Orbán belpolitikai játszmájának tekintik a NATO-csatlakozás jóváhagyásával kapcsolatos fideszes fenntartásokat. A finn parlament külügyi bizottságának alelnöke, Erkki Tuomioja nem a magyar parlament, hanem a Fidesz-frakció látogatásának tekinti a Hende Csaba vezette fideszes képviselőcsoport közelgő helsinki útját, ami szerinte Orbán Viktor belpolitikai játszmájáról szól. Finnországnak nincs miről tárgyalnia, nincs mit magyaráznia a delegációnak - nyilatkozta a Demokraatti-nak a szociáldemokrata politikus, aki 2000-2007, majd 2011-15 között külügyminiszter volt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ejnye már! Semmi meghunyászkodás? Semmi alázatos kérelem?
Kézcsók a maffiafőnöknek?
Még majd le is köpik a maffiózókat?
Úgy kell nekik!
gina
Ilyen retkes kis szemetekkel én sem tárgyalnék, csak egy a baj, a magyar nép is megszenvedi ezeknek a patkányoknak a hisztizéseit,,,, már mindenhol lenéznek utálnak minket !!!
gina
@vacsi: Igazuk van a finneknek sz@r magyar beképzelt cigányokkal ki akar tárgyalni ? szégyen nem csak a kormány de ez a nép is...veled együtt
simmering73
"Ebben a finn nyilatkozatban benne van minden, és őszintén szólva azt kell mondanom, hogy a Hende vezette delegáció házhoz ment a pofonért, ami a faszerdőn keresztül vezetett, a senki által nem tisztelt delegáció tagjai pedig nem először az állampárt történetében tátott szájjal sétáltak bele abba. Azt kell mondanom, hogy minden arra utal, hogy visszaszorították a falovat a karámjába, és rácsukták a pajta ajtaját. Vége, ennyi volt. Marad az a legelő, ami már le lett zabálva, amin már csak bogáncs és kóró nő. Kéne a zab és a takarmány, de az se fog jönni. Csak szólok, bármit is hazudoznak ezzel kapcsolatban is ezek a lótolvajok: a jelek szerint az uniós pénzeknek egyelőre legalábbis harangoztak."
kolozsvaros.com/2023/03/06/hazhoz-a-pofonert/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.