Fábry Sándor Veiszer Alinda műsorának vendége volt, bár többször is ott akarta hagyni beszélgetőpartnerét, amikor számára érzékenyebb témákra terelődött a szó.

Gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozó – Vásárhelyi Mária Fábry Sándorról

Vásárhelyi Máriának nem tetszik Fábry átalakulása. Forrás: Klubrádió

Fábry szerint a szabadság része, hogy nem kritizálja annyira Orbánt, mint anno Gyurcsány Ferencet. Facebook-oldalán Vásárhelyi Mária is reagált, akinek édesapja is szóba került a műsorban – írja a Mandiner.

Fábry szerint egykori munkatársát, Vásárhelyi Miklóst körbelengte „egy ilyen 56-os nimbusz”. Az általa vezetett magyarországi Soros Alapítvány viszont „már mérsékelten volt szimpatikus” számára. Veiszer rákérdezett, Fábry mióta nem szereti a Soros Alapítványt, hiszen Dizájn center című könyve a szervezet támogatásával jelent meg, az alapítvány tizedik születésnapi ünnepségének pedig ő volt az egyik műsorvezetője 1994-ben.

Fábrynak az nem tetszett, hogy az ünnepség előtt meglátogatták Sorost a szállodájában, állítólag az SZDSZ teljes vezetősége kijött a szobájából.

Ha nem lett volna hajdan egy tehetséges ember, szót sem érdemelne. Ha a gyűlölet-klub többi hangadójához hasonló tehetségtelen, frusztrált, bosszúálló lenne, meg se néztem volna a beszélgetést, amelyet Veiszer Alinda készített vele. De Fábry Sándor igazi tehetség volt, saját szakmai generációjának talán legtehetségesebbje

– mondta posztjában Vásárhelyi.

És most nézem ugyanezt az embert Veiszer Alinda műsorában, és egy gyűlölködő, tehetségtelen, kisstílű, frusztrált hazudozót látok

– írja a humoristáról a szociológus.

Dőlnek ki a szájából a fidesz gyűlölet kommandójának patternjei. Mintha Schmidt Máriát vagy Bayer Zsoltot hallgatnám. De őket nem hallgatom, mert tudom, hogy belőlük a tehetségtelenség szülte gyűlölet beszél. De Fábryra ez nem igaz. Az ő sértett gyűlölködése mögött valami másnak kell lennie, fogalmam sincs, mi lehet az, csak azt látom, hogy mennyire végtelenül kisszerű és szomorú, amikor a tehetséget megöli az öngyűlölet.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kedves Mária! Mint már többször leírtam, ne törődjön bizonyos szint alatti ""lényekkel""! Átlépni, mint a kutyasz@rt!
A kifutó ""sztárok"" (nincs egyedül) anyagi szinten maradása megköveteli a kénytelen valaki alá becsicskásodást! Bagi-Nacsa, Tóthlány, Demjén stb és társai csak jólfelfogott (pénz, paripa, fegyver) érdekeiket ismerték időben fel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegény hazám
@Eladott Ország: Ez egy kimagaslóan jó szöveg, sajnálatos módon azonban a birkák nem tudják megérteni. Hozzájuk csak a nép egyszerű gyermekeinek módján, trágár módon lehet szólni. Én ezért nem is szólok hozzájuk.
Eladott Ország
@Maccska: márrcius12. 17:58 ☻ Sajnos innen nem csak a migráns menekül, hanem az épeszű agilis munkavállaló, aki nem akar Orbanisztánban szarér-hugyér dolgozni! Ha a helyzet nem változik meg, ( nem úgy nézni, ki, hogy a dagadt gecit érdekelné) garantált lesz a kivándorlás növekedése!
Málna
Vásárhelyi Mária sértett gyűlölködésről beszél. Pont ő. A pofám leszakad.
Nanya
@namihami: Fel vagyok háborúlva ! A nemzet csótányát kihagytad !
Nanya
@Málna: málnuka ! előbb mosogass el,rakj rendet magad körül és csak utána ne írj semmit.
Málna
@Nanya: Csak nem képzeled, hogy én mosogatok? Majd a mosogatógép...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.