Az Ultrahang március 15-ei adásában Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő és Király Tamás, az Ultrahang műsorvezetője beszélgetett egymással Bécsben, az Ultrahang közönségtalálkozóján.

Nógrádi a német külügyminiszterről: "kár érte, mert csinos"

Szó esett Ausztria semlegességi stratégiájáról, három okról, ami miatt a Nyugat kockáztatja a vereséget Ukrajnában, a világ helyzetéről és az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeiről.

Nógrádi György hosszasan méltatta Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter tevékenységét, aki szerinte nem elvek, hanem célok mentén halad, és számos diktátorral szót értett már. A "Tanár úr" véletlenül épp egy Kissingerről szóló könyvön dolgozik – tudhattuk meg az adásból.

Érdekes mozzanata volt a beszélgetésnek Németország zöldpárti külügyminiszterének jellemzése. Nógrádi sorolja, Annalena Baerbock szerinte mennyi hülyeséget zagyvál össze mostanában.

Putyin 360 fokos fordulata valóban az:

A biztonságpolitikai szakértő viszont többek között azt is felrója Baerbocknak, hogy a német politikus azt javasolta, Hágában állítsák bíróság elé Putyint, az ENSZ Biztonsági Tanácsában pedig vegyék el az oroszok szavazatát. 

Majd Nógrádi megállapítja: "kár érte, mert csinos, sokkal szebb, mint én".

Említett részlet itt hallgatható meg (8:54-től).

A teljes adás:

Forrás: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
@sgl: Mondhatta volna azt is, hogy kár érte mert nem hülye mint én...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Őrnagy:" Akit nem érdekel a választók véleménye, az büdös kurva"
Csak óvatosan:))) Nem kevesebbet jelentettél ki, minthogy Magyarország egy óriási nagy bordély- qrva a kormány, a 135 "bátorok", az állampárt, Debrecen , Győr, Szolnok városvezetése- mert épitik ész nélkül az akkumlátorgyárakat- tönkre téve a termőföldeket, az élő vizeket, a llakossági tiltakozások ellenére.
Egy mg. országban- erőteljes "iparositás"- orosz gázra épülő gázerőmúvek,hogy a kinai elvtársak akkumlátor gyárainak legyen elég energiája a gyártáshoz. A hülye magyar meg egyen spanyol(marokkóban termelt) paradicsomot, paprikát, lengyel krumplit és hagymát, igyon szlovák tejet, egyen osztrák és szlovén csirkét...ilyet is csak agyamentek találnak ki. Közbven meg óbégatnak, az "olcsó" ukrán gabona miatt. Qrva ország- amely nem képes kihasználni azokat az éghajlati-és talaj adottságokat, amelyekkel rendelkezik. És, akkor ti qrváztok másokat? Az a qrva tükör- nézzetek már bele.
libellle
@KisTehen: Pontosan, mert a hirnek csupán a felét engedték neked az elvtársaid meghallgatni. De csupán annyira vagy érdemes.
surdilloFUJT
A fidessben csak ilyen agyament,félhülye barmok léteznek,ez a nagy mafla--korom miatt le is hülyézhetem----hazug seggnyaló nógrádi,már legalább 50 kamiont megtöltő baromságot hordott össze,szemrebbenés nélkül,orbán "erős"várai az ilyen ,meg a kupakoshuszituszi lala,meg az Osztrigás hugyosmáté,de egy hónapig lehetne sorolni a sokszáz nyaloncot akik csak a nyalásból élnek!!!
gina
Vén pedofil állat, de hát fideszes ...
evacica
Hiba úgy látszik az idő kikezdte Nógrádi agyát is! Vén bolond, ez is jó pénzért osztja a hülyeségeit meg az orbáni mantrát!
csak úgy....
@Shikari: csak a nagyon idióták szoktak üdvözölni egy halott faxt a születésnapján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.